DOLAR 32,3599 0.23%
EURO 34,8877 0.28%
ALTIN 2.394,170,05
BITCOIN %
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Muğla Bodrum’da Bayram Tatilinin Keyfi Çıkarılıyor

Muğla Bodrum’da Bayram Tatilinin Keyfi Çıkarılıyor

ABONE OL
Nisan 9, 2024 07:00
Muğla Bodrum’da Bayram Tatilinin Keyfi Çıkarılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bodrum’da Güneş ve Denizin Keyfi

Muğla’nın Bodrum ilçesine bayram tatili için erken gelen ziyaretçiler, güneşli ve güzel havanın keyfini çıkarıyor. Son iki günde 16 bin otomobilin giriş yaptığı turistik ilçede tatilciler, plajları doldurdu. Bugün 25 derece havanın ve 19 derece deniz suyu sıcaklığının keyfi çıkarılırken, şehir merkezindeki plajlar tıklım tıklım.

Tatil Doluluk Oranları Yükseliyor

Bodrum’da bayram öncesinde otellerdeki doluluk oranları yüzde 60’ları aştı. Ankara’dan tatile gelen bir ziyaretçi olan Gülhan Çelik (45), Bodrum ile Ankara arasındaki sıcaklık farkına şaşırdıklarını belirterek, “Bu güzel havayı görünce pişman olmadık. Bütün günü sahilde ve denizde geçirdik. Düşünenler hiç tereddüt etmeden Bodrum’a gelsin” dedi.

Güneşli ve Sıcak Bayram Beklentisi

Bodrum’da yaz aylarını aratmayan güzel manzaralar tatilcileri mest ederken, bayram boyunca güneşli ve sıcak hava bekleniyor. Tatilciler, Bodrum’un cennet koylarını ve adalarını keşfetmek için teknelerle mavi yolculuğa çıkıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.