DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 2146825-0,43%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Met Gala 2022: Moda Dünyasının Gözdesi New York’ta Buluştu

Met Gala 2022: Moda Dünyasının Gözdesi New York’ta Buluştu

ABONE OL
Mayıs 8, 2024 07:01
Met Gala 2022: Moda Dünyasının Gözdesi New York’ta Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlülerin Şıklık Yarışı: Kırmızı Halıda En Çarpıcı Tasarımlar

Amerika Birleşik Devletleri’nin en kozmopolit kentlerinden biri olan New York’ta her yıl düzenlenen Met Gala, moda dünyasının dikkatini üzerine çekti.

Ünlülerin Tartışılan Kostümleri

Bu yılki tema “Uyuyan Güzeller: Modayı Yeniden Uyandırmak” olarak belirlenirken, Gigi Hadid, Demi Moore, Sydney Sweeney, Lana Del Rey ve Kim Kardashian gibi ünlüler, etkinliğe katılarak kırmızı halının tozunu attı.

Lana Del Rey‘in kostümü sosyal medyada alay konusu olurken, Colman Domingo daha bol bir kıyafet tercih etti. Jessica Serfaty‘nin renkli tasarımı dikkat çekerken, Mindy Kalling‘in kostümü büyük ilgi gördü.

Ünlü Modacılar ve Tasarımları

Ünlü modacı Tommy Hilfiger kırmızı bir ceketle geceye katılırken, Gigi Hadid‘in kostümü büyük beğeni topladı. Kendall Jenner siyah bir elbise tercih ederken, Zendaya John Galliano imzalı bir tasarım ile dikkat çekti.

Eleştiriye Maruz Kalan İsimler

Dua Lipa‘nın giydiği elbise büyük eleştiri toplarken, Cara Delevigne‘in kristallerle kaplı kıyafeti alay konusu oldu. Sosyal medya fenomeni Kim Kardashian‘ın giydiği korse ve bel ölçüsü ise uluslararası kamuoyunda ve sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor.

TikTok’un Etkinlikteki Rolü

Son dönemde ABD’de güvenlik gerekçesiyle yasaklanması gündemde olan TikTok, etkinliğin sponsorlarından biri olarak öne çıktı. TikTok’un CEO’su Shou Chew de onur konuğu olarak davette yer aldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.