DOLAR 32,3652 -0.37%
EURO 34,7060 -0.32%
ALTIN 2.395,18-1,12
BITCOIN %
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Matkap ve Balyozla Komşusunun Kapısını Ateşe Verdi!

Matkap ve Balyozla Komşusunun Kapısını Ateşe Verdi!

ABONE OL
Nisan 19, 2024 08:00
Matkap ve Balyozla Komşusunun Kapısını Ateşe Verdi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İskenderpaşa Mahallesi’nde Dehşet Veren Olay

Saat 01.30 sıralarında İskenderpaşa Mahallesi’nde bulunan 5 katlı bir binada dehşet veren olay meydana geldi. İddialara göre, 4. katta yaşayan bir kişi, üst kattaki komşusuyla daha önce yaşadığı tartışmaların ardından komşusunun kapısına matkap ve balyozla saldırdı.

Aile Dumandan Etkilenerek Mahsur Kaldı

Saldırgan, kapıyı açamayınca evin kapısını ateşe verdi. Evde bulunan 4 kişilik aile dumandan etkilendi ve saldırganın kapıda beklemesi nedeniyle içerde mahsur kaldı. Olayın bildirilmesi üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Özel Harekat Ekipleri İkna Çalışması Yaptı

Polis ekipleri saldırganla iletişime geçerek ikna etmeye çalıştı ancak başarılı olmadı. Bunun üzerine özel harekat polisleri de olay yerine sevk edildi. Psikolojik sorunları olduğu düşünülen saldırgan, özel harekat ekipleri tarafından etkisiz hale getirilerek sağlık ekiplerine teslim edildi.

Aile Olay Anlarını Cep Telefonuyla Kaydetti

Ateşe verilen kapıdan evlerine duman giren aile, yaşadıkları dehşet anlarını cep telefonuyla kaydetti. Olayı yaşayan Muhammed Enes, saldırganın daha önce de benzer davranışlar sergilediğini ve polise şikayette bulunduklarını belirtti.

Olayın ardından saldırgan hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.