DOLAR 32,4199 0.12%
EURO 34,5724 -0.06%
ALTIN 2.384,370,18
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Feci Kaza: Hamile Kadın Yolun Altında Kaldı, Bebek Ameliyatla Kurtarıldı

Feci Kaza: Hamile Kadın Yolun Altında Kaldı, Bebek Ameliyatla Kurtarıldı

ABONE OL
Nisan 18, 2024 08:00
Feci Kaza: Hamile Kadın Yolun Altında Kaldı, Bebek Ameliyatla Kurtarıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana’da Elektrikli Bisiklet Kazası

Geç saatlerde Adana’nın Yüreğir ilçesine bağlı Sinanpaşa Mahallesi’nde feci bir kaza meydana geldi. Suriye uyruklu 9 aylık hamile Nur Abbud, ismi henüz öğrenilemeyen eşinin kullandığı elektrikli bisikletle seyahat ederken dengesini kaybederek yola düştü.

Yolcu Otobüsünün Altında Kaldı

Nur Abbud, düştüğü sırada arkalarından gelen Ali D. yönetimindeki 01 J 0142 plakalı yolcu otobüsünün altında kaldı. Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi.

Anne Kurtarılamadı, Bebek Ameliyatla Aldı

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı olan Nur Abbud, ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ne yazık ki, yapılan tüm müdahalelere rağmen annenin kurtarılamadığı belirlendi. Ancak, hayatta olduğu tespit edilen anne karnındaki bebek ameliyatla dünyaya getirildi ve şu anda gözlem altında tutuluyor.

Gözaltına Alındı

Kaza sonrasında polis tarafından gözaltına alınan otobüs şoförü Ali D., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Polis, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.