DOLAR 32,5759 0.3%
EURO 34,9699 0.5%
ALTIN 2.443,040,20
BITCOIN %
İstanbul
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan Organize Suç Örgütleri, FETÖ ve Uyuşturucu ile Mücadelede Son Durum
  • İkinci Gündem
  • Gündem
  • İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan Organize Suç Örgütleri, FETÖ ve Uyuşturucu ile Mücadelede Son Durum

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan Organize Suç Örgütleri, FETÖ ve Uyuşturucu ile Mücadelede Son Durum

ABONE OL
Mart 15, 2024 08:00
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan Organize Suç Örgütleri, FETÖ ve Uyuşturucu ile Mücadelede Son Durum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Organize Suç Örgütleri ile Mücadelede Başarılı Operasyonlar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, göreve geldikleri günden bu yana İçişleri Bakanlığı’nın gerçekleştirdiği büyük operasyonları ve organize suç örgütleriyle mücadeleyi değerlendirdi. Bakan Soylu, özellikle saadet zincirleri ve kara para aklamalarıyla ilgili çalışmaların sürdüğünü belirtti. Türkiye’nin haziranda gri listeden çıkacağına dair söylentileri de değerlendiren Bakan Soylu, bu konuda tüm bakanlıkların uyum içinde çalıştığını vurguladı.

FETÖ Operasyonlarında Kararlılık

Bakan Soylu, FETÖ ile mücadelede de kararlı bir tutum sergilediklerini belirterek, örgüt mensuplarının kılıktan kılığa girdiğini ancak bu yapılanmanın kökünü kazımak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti. Göreve geldikleri dönemden bu yana 4.130 FETÖ operasyonu gerçekleştirdiklerini ve 6.260 şüpheliyi gözaltına aldıklarını aktaran Bakan Soylu, örgüte karşı mücadelelerinin devam edeceğini söyledi.

Uyuşturucu ile Mücadelede Toplumun Destek ve Katılımı

Uyuşturucuyla mücadelede de önemli çalışmalar yürüttüklerini vurgulayan Bakan Soylu, suçla mücadelenin sadece kolluk güçleriyle değil, toplumun tüm kesimlerinin desteğiyle başarılı olabileceğini belirtti. NARVAS projesinin uyuşturucuyla mücadelede önemli bir rol oynadığını dile getiren Bakan Soylu, uyuşturucuyla mücadelede topyekün bir yaklaşım benimsediklerini kaydetti.

Türkiye’nin Huzuru İçin Çalışmalar Devam Ediyor

Bakan Soylu, Türkiye’nin en büyük güvenlik sorununun ‘huzursuzluk’ olduğunu belirterek, İçişleri Bakanlığı’nın 600 bin personeliyle ülkenin huzuru için var olduğunu vurguladı. Suçun önlenmesine öncelik verdiklerini ancak suç işlendiğinde de suçluları adalete teslim etmek için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Bakan Soylu, Türkiye’nin huzurunu sağlamak için kararlılıkla mücadele ettiklerini söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.