DOLAR 32,5267 0.24%
EURO 34,9457 0.52%
ALTIN 2.430,45-0,32
BITCOIN %
İstanbul
13°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Erzurum’da Eşini ve Kızını Katleden Öğretmen Tutuklandı

Erzurum’da Eşini ve Kızını Katleden Öğretmen Tutuklandı

ABONE OL
Mart 14, 2024 08:00
Erzurum’da Eşini ve Kızını Katleden Öğretmen Tutuklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erzurum’da Dehşet Saçan Cinayet

Erzurum’un Palandöken ilçesinde, 23 yıllık coğrafya öğretmeni olan Zülküf Böçkün, eşi Kadriye Böçkün ve kızı Asude Helen Böçkün’ü vahşice katletti.

Olayın Detayları

Olay, saat 00.20 sıralarında Yunusemre Mahallesi Sancak Sitesi’nde meydana geldi. Zülküf Böçkün, ebe-hemşire eşi Kadriye Böçkün ile aldattığını düşündüğü için tartışmaya başladı. Bu tartışmaya çiftin 4 çocuğundan biri olan Asude Helen Böçkün de dahil oldu. Gerginlik sırasında Zülküf Böçkün, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla eşi ve kızına saldırdı.

Anne ile kızının çığlıkları üzerine Zülküf Böçkün’ün kız kardeşleri müdahale etti ve bıçağı aldı. Ancak öfkeli koca tekrar mutfağa giderek başka bir bıçakla saldırısını sürdürdü. Kadriye Böçkün ve Asude Helen Böçkün, olay yerinde hayatlarını kaybetti.

Tutuklanma ve Soruşturma

Erzurum Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Zülküf Böçkün’ü otomobiliyle yakalayarak gözaltına aldı. Cinayetin ardından Böçkün, sağlık kontrolünden geçirilerek Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Anne ve kızın cansız bedenleri ise otopsi için Erzurum Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Zülküf Böçkün’ün, Palandöken ilçesinde bir lisede görev yaptığı ve psikiyatri tedavisi gördüğü belirtildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.