DOLAR 32,5045 0.2%
EURO 34,9491 0.33%
ALTIN 2.440,150,08
BITCOIN %
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sakarya’nın Hendek İlçesinde Aile İçi Kavgada 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Sakarya’nın Hendek İlçesinde Aile İçi Kavgada 3 Kişi Hayatını Kaybetti

ABONE OL
Nisan 10, 2024 08:00
Sakarya’nın Hendek İlçesinde Aile İçi Kavgada 3 Kişi Hayatını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çelik Ailesi Arasındaki Mal Paylaşımı Tartışması Kanlı Bitti

Sakarya’nın Hendek ilçesinde yaşanan trajik olayda, Çelik ailesi fertleri arasında çıkan silah ve bıçaklı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti.

Olayın Detayları

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Hendek ilçesi Akova Mahallesi Hantek Konutları’nda meydana geldi. Evin ikinci katında, baba Vahdettin, üvey anne Melek ve oğulları Mevlüt Çelik arasında mal paylaşımı nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesiyle Mevlüt Çelik, yanında bulunan ruhsatsız tabancayla babasına ve üvey annesine ateş etti. Baba Vahdettin ve üvey anne Melek Çelik olay yerinde hayatını kaybetti.

Mevlüt Çelik’in kardeşi Selçuk Çelik, olayı haber alıp eve geldiğinde ağabeyiyle arasında kavga çıktı. Bu kavga sokağa taşınırken, Selçuk Çelik babasını ve üvey annesini öldüren ağabeyini bıçakladı. Aynı anda Mevlüt Çelik de kardeşini tabancayla omzundan vurarak hayatını kaybetti.

Selçuk Çelik, sağlık ekiplerinin müdahalesiyle Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, hayatını kaybeden aile bireyleri ise aynı hastanenin morguna götürüldü.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, aile içindeki mal paylaşımı tartışmasının bu şekilde kanlı bir sonla bitmesi çevredekileri şok etkisi altında bıraktı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.