DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mustafa Sarıgül: Yüzde 32 Oy Çıkarsa Büyük Başarı Olur

Mustafa Sarıgül: Yüzde 32 Oy Çıkarsa Büyük Başarı Olur

ABONE OL
Mart 25, 2024 08:01
Mustafa Sarıgül: Yüzde 32 Oy Çıkarsa Büyük Başarı Olur
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erzincan Milletvekili Sarıgül’den Seçim Değerlendirmesi

Mustafa Sarıgül, belediye başkanlığı yapmış, yıllardır kazanılamayan Erzincan’dan son seçimde milletvekili olup 4. kez TBMM’ye gelmiş bir siyasetçidir. Sahada, seçim çalışmalarında CHP’li adaylara destek olmaktadır.

Seçimlerde Medya Savaşlarının Etkisi

Sarıgül, seçimlerin genel havasında eski heyecanı ve tadı göremediğini, daha çok medya savaşları şeklinde yürüdüğünü düşünmektedir. ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın yüksek oy oranı ve İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu’nun çalışmalarını takdir etmektedir.

Kampanya Stratejisi

Sarıgül, partisinin Türkiye çapında yüzde 30-32 oy çıkarması durumunda büyük bir başarı elde edileceğini belirtmektedir. Adaylardan, seçmenleri ikna etmelerini, kavgadan uzak durmalarını ve güler yüzlü olmalarını istemektedir. Kararsız seçmenlerin güçlüden yana karar vereceğine inanmaktadır.

Devlet Gücünün Kullanımı ve Etik Değerler

Sarıgül, devletin gücünü kullanarak seçim öncesi belediyelerin market alış-veriş kartları dağıtmasını etik bulmadığını belirtmektedir. Devlet kaynaklarının iktidara yakın vakıflara aktarılmasını eleştirmektedir.

Anayasa Değişikliği ve Toplumsal Uzlaşma

Sarıgül, Cumhur İttifakı’nın yeni dönemde Anayasa değişikliği yapabileceğini ifade etmekte, Anayasa’nın toplumsal uzlaşma gerektirdiğini vurgulamaktadır. Anayasa’nın kardeşlik hukuku ve toplumsal barışı sağlaması gerektiğini belirtmektedir.

Başkanların Vaatleri ve Eleştiriler

Sarıgül, mevcut belediye başkanlarının vaatlerini eleştirerek, projelerin gerçekçi olması gerektiğini savunmaktadır. Partilerin açıkladığı projelerin ayağının yere basması gerektiğini ifade etmektedir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.