DOLAR 32,5037 0.17%
EURO 34,8715 0.29%
ALTIN 2.443,370,21
BITCOIN %
İstanbul
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul Esenler’de 11 Katlı Binada Yangın Çıktı

İstanbul Esenler’de 11 Katlı Binada Yangın Çıktı

ABONE OL
Mart 10, 2024 08:00
İstanbul Esenler’de 11 Katlı Binada Yangın Çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yangın, Atatürk Mahallesi’nde Paniğe Yol Açtı

İstanbul Esenler’de bulunan 11 katlı bir rezidans binasında meydana gelen yangın, Atatürk Mahallesi Özdemir Sokak’ta saat 23.15 sıralarında başladı. Yangının nedeni henüz belirlenemezken, binanın bodrum katından yükselen dumanlar kısa sürede büyük bir alana yayıldı.

Olay Yerine Polis, İtfaiye ve Sağlık Ekipleri Sevk Edildi

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine hızla polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, polis ekipleri de güvenlik önlemlerini aldı. Binada mahsur kalan vatandaşların kurtarılması için ekipler seferber oldu.

40 Kişi Dumandan Etkilendi, 1 Kişi Hastaneye Kaldırıldı

Yangın sırasında binada bulunan ve dumandan etkilenen 40 kişi, itfaiye ekipleri tarafından güvenli bir şekilde tahliye edildi. Dumandan etkilenen 1 kişi ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ekipler, dumanın tahliyesi için bina camlarını kırdı.

Yangın İtfaiye Ekiplerinin Müdahalesiyle Söndürüldü

İtfaiye ekiplerinin yoğun çabalari sonucu yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü. Yangının çıkış nedeni ile ilgili detaylı inceleme başlatıldı. Olayın ardından binada maddi hasar meydana gelirken, can kaybı yaşanmaması sevindirici bir haber oldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.