DOLAR 32,3413 0.18%
EURO 35,1083 -0.23%
ALTIN 2.238,19-0,22
BITCOIN %
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

INVY GLOBAL ARTIK TÜRKİYE’ de

INVY GLOBAL ARTIK TÜRKİYE’ de

ABONE OL
Kasım 19, 2022 06:58
INVY GLOBAL ARTIK TÜRKİYE’ de
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sürekli gelişen ve büyüyen kripto para borsasında her ne kadar can sıkıcı olaylar ve durumlar olsa da güzel haberleri de arada alıyoruz. FTX borsasında yaşanan tatsız hadiseler yatırımcılar üzerinde endişe yarattı ve kripto para borsasında sert düşüşler yaşandı. Güzel haberler arasında ise INVY GLOBAL kripto madencilik faaliyetleri ve güncel kripto haberleri ile artık Türkiye’de.

Resmi global sayfası https://www.instagram.com/invyglobal/ üzerinden takip edebilir, tüm kripto para borsalarından anlık haber ve gelişmeleri öğrenebilir, yatırımlarınıza yön verebilirsiniz. Görünüşe göre INVY GLOBAL geleceğin parlayan yıldızı gibi duruyor. Kripto paralar ile ilgilenen okurlarımızın INVY GLOBAL sayfasını takip etmesini öneririz.

INVY GLOBAL kripto madenciliği ve kripto yatırımları üzerine çeşitli taktik ve stratejileri paylaşan bir ekip ve organizasyondur. Unutmayınız bu makalede yazılan ve paylaşılan hiçbir açıklama yatırım tavsiyesi değildir. Invy Global bir kripto para borsası değildir, kripto para alımı/satımı yapabileceğiniz bir adres değildir. Invy Global kripto para yatırımcılarının, yatırımlarında nelere dikkat etmesi gerektiğini ve geleceğe dair başarılı fikirleri paylaşan, uzman yatırımcılardan oluşan profesyonel bir ekiptir. Kripto paralar üzerine kendinize bir yol haritası bilgi ansiklopedisi arıyorsanız instagram invyglobal sayfasını takip etmeyi unutmayınız.

Belki de gelecek Kripto Para ‘dır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.