DOLAR 32,3832 -0.18%
EURO 34,8647 0.22%
ALTIN 2.441,810,14
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Diyarbakır’da Sağlık Hizmetleri

Diyarbakır’da Sağlık Hizmetleri

ABONE OL
Nisan 15, 2024 18:45
Diyarbakır’da Sağlık Hizmetleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Diyarbakır, son yıllarda sağlık yatırımları ile öne çıkan bir şehir. Hem kamu hem de özel sektör tarafından yapılan yatırımlar sayesinde Diyarbakır’da birçok modern hastane ve tıp merkezi bulunmaktadır. Bu yazıda Diyarbakır’daki hastaneler ve uzmanlık alanları hakkında güncel bilgiler bulabilirsiniz.

Devlet Hastaneleri:

Diyarbakır Son Dakika Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi: En büyük kamu hastanesi olan Gazi Yaşargil, birçok alanda hizmet vermektedir.
Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi: Eğitim ve araştırma hastanesi olarak da hizmet veren Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, birçok alanda uzman doktorlara sahiptir.
Çermik Devlet Hastanesi: Çermik ilçesinde bulunan hastane, bölgenin temel sağlık ihtiyaçlarını karşılamaktadır.
Özel Hastaneler:

Memorial Diyarbakır Hastanesi: Modern tıbbi ekipmanlara sahip olan Memorial Diyarbakır Hastanesi, birçok alanda uzman doktorlara sahiptir.
Özel Diyarbakır Bağlar Hastanesi: Özellikle kalp ve damar hastalıkları konusunda uzmanlaşmış olan Özel Diyarbakır Bağlar Hastanesi, Diyarbakır’ın en önemli özel hastanelerinden biridir.
Özel Diyarlife Hastanesi: Genel sağlık hizmetleri sunan Özel Diyarlife Hastanesi, son teknoloji tıbbi ekipmanlara sahiptir.
Son Dakika Haberler:

Diyarbakır’da Son Dakika yeni bir özel hastane inşaatına başlandı. Hastanenin 2025 yılında tamamlanması planlanıyor.
Diyarbakır’daki bazı devlet hastanelerinde randevu sistemi yenilendi. Hastalar artık online olarak randevu alabiliyor.
Diyarbakır’da ücretsiz sağlık taramaları düzenleniyor.
Bu bilgiler ışığında Diyarbakır’ın sağlık hizmetleri konusunda oldukça gelişmiş bir şehir olduğunu söyleyebiliriz. Hem kamu hem de özel sektör tarafından sunulan sağlık hizmetleri ile Diyarbakır halkı kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetlerine erişebilmektedir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.