DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

C-Prot, Virus Bulletin 12. Ödülüyle Güçlü Koruma ve Mükemmel Performansı Bir Araya Getiriyor!
  • İkinci Gündem
  • Yaşam
  • C-Prot, Virus Bulletin 12. Ödülüyle Güçlü Koruma ve Mükemmel Performansı Bir Araya Getiriyor!

C-Prot, Virus Bulletin 12. Ödülüyle Güçlü Koruma ve Mükemmel Performansı Bir Araya Getiriyor!

ABONE OL
Ağustos 24, 2023 06:45
C-Prot, Virus Bulletin 12. Ödülüyle Güçlü Koruma ve Mükemmel Performansı Bir Araya Getiriyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Siber güvenlik alanının öncü isimlerinden C-Prot, siber tehditlerin giderek karmaşıklaştığı günümüzde en üst seviyede performans sergileyerek ödüllerine bir yenisini ekledi. Virus Bulletin tarafından verilen prestijli VB100 ödülü, C-Prot’un sıfıra yakın hata payı ve olağanüstü koruma yetenekleri ile tekrarlayan başarısını taçlandırdı.

Kesintisiz Koruma ve Kalite Standardı

C-Prot, küresel ölçekte bireysel ve kurumsal güvenlik ürünleriyle güvenilir bir isim haline gelmiştir. İngiltere merkezli bağımsız test ve belgelendirme kuruluşu Virus Bulletin tarafından gerçekleştirilen Ağustos 2023 karşılaştırmalı testlerinde, C-Prot ürünleri hem Endpoint Security hem de Internet Security alanında üst üste 12. defa VB100 ödülüne layık görüldü. Bu ödül, C-Prot’un siber güvenlik konusundaki bağlılığını ve yüksek teknolojisini yansıtmaktadır.

Siber Tehditlere Karşı Yenilikçi Çözümler

C-Prot CEO’su S. Bilgehan Üstündağ, “VB100 12. Ödülü, siber tehditlerin her geçen gün daha karmaşık hale geldiği bir dönemde, C-Prot ekibinin yüksek mühendislik yaklaşımını yansıtıyor. Siber güvenlik uzmanlarımız, en son teknolojileri ve geliştirdiği en iyi C-Prot çözümlerini kullanarak müşterilerimize kesintisiz bir koruma sunmayı amaçlıyor, dedi.”

Geleceğe Yönelik Taahhüt

C-Prot, Virus Bulletin VB100 ödülünü kazanarak güvenlik alanındaki liderliğini bir kez daha pekiştirmiştir. Endpoint Security ve Internet Security ürünlerinin başarısıyla dikkat çeken C-Prot, yüksek teknolojiyle desteklenen siber güvenlik ürünleriyle kullanıcıları dijital dünyada güvende tutmaya devam edecektir.

Virus Bulletin Hakkında

Virus Bulletin: 1989’dan bu yana küresel tehdit ortamındaki en son gelişmeler hakkında kullanıcılara bağımsız istihbarat sağlama konusunda müthiş bir üne sahip İngiltere merkezli test ve belgelendirme kuruluşudur. Virus Bulletin, antivirüs ürünlerinin bağımsız karşılaştırmalı testlerini gerçekleştirir. “VB100” ödülü, titiz test yöntemleri, yüksek katılım standartları ve bir defa başarısız olan ürünlerin tekrar testine izin verilmemesi nedeniyle antivirüs endüstrisinde oldukça saygındır. Virus Bulletin ayrıca siber güvenlik camiasında büyük saygı duyulan siber güvenlik uzmanları için yıllık VB Konferansı düzenlemektedir. Virus Bulletin Microsoft tarafından tanınan dünyada 8 test merkezinden biridir.

https://www.virusbulletin.com/vb100/testing/c-prot/c-prot-endpoint-security

https://www.virusbulletin.com/vb100/testing/c-prot/c-prot-internet-security

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.