DOLAR 32,3800 -0.13%
EURO 34,7290 -0.22%
ALTIN 2.406,07-1,18
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Alyssa Ann Zinger: Tampa’da Genç Erkekleri Kandıran Kadın

Alyssa Ann Zinger: Tampa’da Genç Erkekleri Kandıran Kadın

ABONE OL
Nisan 7, 2024 12:00
Alyssa Ann Zinger: Tampa’da Genç Erkekleri Kandıran Kadın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Florida’da Yaşayan 23 Yaşındaki Kadının İfşa Oldu

ABD’nin Florida eyaletinde Tampa’da yaşayan 23 yaşındaki Alyssa Ann Zinger’in orta okula giden ergen erkekleri kandırarak onlarla cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı. Zinger’in sosyal medya üzerinden kendisini 14 yaşında gibi gösterdiğini ve bu şekilde fotoğraf ve videolar paylaştığı tespit edildi.

Yeni Kurbanlar Ortaya Çıktı, Zinger Tekrar Yakalandı

Zinger bugün hakim karşısına çıktı. Elleri kelepçeli vaziyette hakim karşısına çıkan kadının 12-15 yaşlarında 4 yeni kurbanı daha ortaya çıktı. Bir süre önce gözaltına alınan ve daha sonra serbest bırakılan kadının yeni kurbanlarının ortaya çıkmasından sonra yeniden yakalandı. Zinger’in reşit olmayan ergenleri kandırarak en az 30 kere cinsel ilişki yaşadığı da kayıtlara geçti.

Zinger’e Farklı Suçlamalar Yöneltiliyor

TikTok ve Snapchat kullanarak gençleri kandırdığı belirtilen Zinger’e farklı suçlamalar yöneltildi. Yetkililer, Zinger’in başka kurbanları olabileceğini de açıklarken, kamuoyuna bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, “Eğer Zinger size de zarar verdiyse bizimle iletişime geçin” denildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.