DOLAR 32,2195 -0.08%
EURO 34,6456 -0.11%
ALTIN 2.393,220,02
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Uludağ Ekonomi Zirvesi 2022: Sorumlu ve Duyarlı Liderlik

Uludağ Ekonomi Zirvesi 2022: Sorumlu ve Duyarlı Liderlik

ABONE OL
Nisan 23, 2024 20:12
Uludağ Ekonomi Zirvesi 2022: Sorumlu ve Duyarlı Liderlik
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uludağ Ekonomi Zirvesi’nin 2022 Teması ve Detayları

Uludağ Ekonomi Zirvesi , Capital, Ekonomist ve Start Up dergileri tarafından 2012’den bu yana düzenleniyor. Bu yılki tema “Sorumlu ve duyarlı liderlik: Teknoloji ve yapay zeka çağında gezegen ve insanlıkla uyumlu bir sisteme öncülük etmek” olarak belirlendi. Etkinlik, Sapanca’da 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Zirve Konuşmacıları ve Panel Başlıkları

Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in açılış konuşması yapması planlanıyor. Dünya siyaseti ve iş dünyasının önemli isimleri arasında İsveç Eski Başbakanı Fredrik Reinfeldt, Yunanistan Eski Maliye Bakanı Yanis Varoufakis ve Uber Başkan Yardımcısı Anabel Diaz betticket sweet bonanza Calderon gibi isimler yer alacak. Zirve kapsamında 14 farklı panel düzenlenecek. Panel başlıkları arasında “Dijital dönüşüme öncülük etmek”, “Sürdürülebilir iş modelleri ve stratejiler”, “Yapay zeka iş dünyasını nasıl değiştirecek?” ve daha birçok konu yer alacak.

Zirvede iş dünyasında büyüme, sürdürülebilirlik, teknolojik dönüşüm, eğitim ve geleceğe yatırım gibi konular ele alınacak. Uludağ Ekonomi Zirvesi, siyasetçileri, iş dünyası liderlerini ve akademisyenleri bir araya getirerek önemli tartışmaların yaşanmasına ve yeni vizyonların oluşturulmasına olanak tanıyacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.