DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2053940-0,94%
İstanbul
16°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kolombiyalı Futbolcu Guillermo Beltran Trajik Bir Şekilde Hayatını Kaybetti
  • İkinci Gündem
  • Spor
  • Kolombiyalı Futbolcu Guillermo Beltran Trajik Bir Şekilde Hayatını Kaybetti

Kolombiyalı Futbolcu Guillermo Beltran Trajik Bir Şekilde Hayatını Kaybetti

ABONE OL
Mart 23, 2024 15:00
Kolombiyalı Futbolcu Guillermo Beltran Trajik Bir Şekilde Hayatını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Real Santa Cruz Forveti Antrenmanda Yere Yığıldı ve Hayatını Kaybetti

Kolombiyalı futbolcu Guillermo Beltran, sadece 24 yaşında trajik bir şekilde hayatını kaybetti. Real Santa Cruz forveti, cuma günü antrenmanda baş dönmesi ve mide bulantısı şikayetleriyle yere yığıldı.

Kulüp Personeli Çaresizce Müdahale Etti

Kulüp personeli, Beltran’ı hayata döndürmeye çalıştı ancak başarılı olamadı. Hemen bir ambulans çağrıldı fakat hastaneye götürülürken trajik bir şekilde hayatını kaybetti.

Real Santa Cruz’dan Açıklama

Bolivya ekibi Real Santa Cruz, sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamada Beltran’ın vefatını duyurdu. Açıklamada, “Bugün saat 19:30’da Real Santa Cruz Kulüp merkezinde sevgili oyuncumuz Guillermo Denis Beltran’a veda ediyoruz. Tüm taraftarlarımızı son vedamızda bize katılmaya ve kalplerimizde ve kulübümüzün tarihinde silinmez bir iz bırakan oyuncumuza veda etmeye davet ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Beltran için Yapılan Diğer Açıklamalar

Kulüp, Beltran için “O yetenekli bir oyuncudan çok daha fazlasıydı. O bir arkadaştı. Bir takım arkadaşı ve birçokları için bir ilham kaynağıydı. Oyuna olan tutkusu ve yorulmak bilmeyen ruhu sonsuza dek hatırlanmaya ve değer görmeye devam edecek.” şeklinde duygusal açıklamalarda bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.