DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2045170-0,84%
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: ‘FIFA’dan Gelen Transfer Yasağı Yanlış Anlaşılıyor’
  • İkinci Gündem
  • Spor
  • Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: ‘FIFA’dan Gelen Transfer Yasağı Yanlış Anlaşılıyor’

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: ‘FIFA’dan Gelen Transfer Yasağı Yanlış Anlaşılıyor’

ABONE OL
Mart 22, 2024 15:00
Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: ‘FIFA’dan Gelen Transfer Yasağı Yanlış Anlaşılıyor’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ali Çamlı, Kayserispor’un Zorlu Süreçlerden Geçtiğini Belirtti

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, FIFA’nın sarı-kırmızılı kulübe verdiği ‘Süresiz’ transfer yasağının kamuoyu tarafından yanlış anlaşıldığını vurguladı. Çamlı, göreve geldikleri günden bu yana kulübün ciddi zorluklarla karşı karşıya kaldığını belirterek, maddi ve manevi badireleri aşarak Kayserispor’un devamlılığını sağladıklarını ifade etti.

Yanlış Anlaşılan ‘Süresiz’ Transfer Yasağı

Çamlı, yapılan açıklamada, FIFA’nın kararının ‘Süresiz’ transfer yasağı olmadığını, asıl konunun bir menajerlik şirketinin CAS’ta görülen bir davadan kaynaklı 14 bin Euro’luk ödeme talebi olduğunu aktardı. ‘Süresiz’ transfer yasağı ifadesinin taraftarlar arasında yanlış yorumlandığını belirten Çamlı, bu durumun yasağın ödeme yapıldığı anda kalkması anlamına geldiğini vurguladı.

Kayserispor’un Geleceği İçin Planlar

Ali Çamlı, FIFA’dan şu ana kadar herhangi bir tebligatın gelmediğini ve ödemenin yapılacağı anda gereken adımların atılacağını belirtti. Kulübün sportif ve ekonomik olarak sürdürülebilir hale geldiğini belirten Çamlı, taraftarları endişelendirecek bir durum olmadığını ifade etti. Kayserispor’un şu anda iki dosyası bulunduğunu söyleyen Çamlı, bu dosyalara ilişkin transfer yasağının söz konusu olmadığını ve sorunları oyuncularla anlaşarak çözmeyi planladıklarını açıkladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.