DOLAR 32,3203 -0.14%
EURO 34,8822 0.14%
ALTIN 2.391,66-0,20
BITCOIN 19988664,46%
İstanbul
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe Opet Sultanlar Ligi’ni Şampiyon Olarak Tamamladı

Fenerbahçe Opet Sultanlar Ligi’ni Şampiyon Olarak Tamamladı

ABONE OL
Nisan 22, 2024 15:00
Fenerbahçe Opet Sultanlar Ligi’ni Şampiyon Olarak Tamamladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Melissa Vargas, Vodafone Sultanlar Ligi’nde Parladı

Fenerbahçe Opet, Vodafone Sultanlar Ligi Play-Off final serisinin 5. ve son maçında Eczacıbaşı Dynavit’i 3-0 mağlup ederek seriyi 3-2 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti.

Melissa Vargas Damgasını Vurdu

Sarı-lacivertli takımın ve A Milli Takım’ın başarılı oyuncusu Melissa Vargas, final serisinde büyük bir performans sergiledi. Vargas, Vodafone 5G Final Serisi En Hızlı Servis Özel Ödülü’nü kazanarak dikkatleri üzerine çekti.

MVP Ödülü Vargas’ın Oldu

Vargas, Play-Off final serisinin son maçının En Değerli Oyuncusu (MVP) seçilirken, final serisinin genel MVP’si unvanına da layık görüldü. Milli voleybolcu, ödülünü Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy’un elinden aldı.

Vodafone’dan Destek

Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy, yaptığı açıklamada, kadın voleyboluna verdikleri destekten bahsederek, “Vodafone olarak, kadın voleybolunun yanında durmaya devam edeceğiz.” dedi. Aksoy, Vargas’ı ödüllerinden dolayı kutladı ve başarılarının devamını diledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.