DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21607150,24%
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dehşet Veren Olay: Aile Katliamı Nedimökmen Mahallesi’ni Sarsıyor

Dehşet Veren Olay: Aile Katliamı Nedimökmen Mahallesi’ni Sarsıyor

ABONE OL
Mayıs 6, 2024 08:01
Dehşet Veren Olay: Aile Katliamı Nedimökmen Mahallesi’ni Sarsıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Suriye Uyruklu Ailenin Acı Sonu

Gece geç saatlerde Nedimökmen Mahallesi’nde yaşanan dehşet veren olay, bölgeyi sarsarken, Suriye uyruklu Yüsuf K. ve ailesinin trajik ölümü herkesi derinden üzdü.

İhbar Üzerine Adrese Giden Ekipler Korkunç Manzarayla Karşılaştı

İnşaatlarda çalıştığı öğrenilen Yüsuf K. ile eşi ve 3 çocuğundan haber alamayan yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Polis ve sağlık ekipleri, belirtilen adrese gittiğinde kapının açılmaması üzerine içeri girdi. Ağır bir kokuyla karşılaşan ekipler, korkunç bir manzara ile karşılaştı.

Ailenin Vahşi Cinayete Kurban Gittiği Belirlendi

Baba Yüsuf K.’nın ağzı bağlı şekilde iple asılı halde, eşi Merve K. ile çocukları Emine (8), Abdo K. (6) ve Ali K. (5) ile birlikte ölü bulundu. Yapılan ilk incelemede, Yüsuf K.’nın iple, eşi ve çocuklarının ise boğularak öldürüldüğü tespit edildi. Cesetler, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Geniş Çaplı Soruşturma Başlatıldı

Polis, ailenin bu vahşi cinayete kurban gitmesiyle ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Olayın detayları ve fail ya da faillerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.