DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Nuri Alço’nun Sağlık Durumu Güncellendi: Kalp Pili Takıldıktan Sonra Taburcu Edildi
  • İkinci Gündem
  • Magazin
  • Nuri Alço’nun Sağlık Durumu Güncellendi: Kalp Pili Takıldıktan Sonra Taburcu Edildi

Nuri Alço’nun Sağlık Durumu Güncellendi: Kalp Pili Takıldıktan Sonra Taburcu Edildi

ABONE OL
Nisan 24, 2024 07:00
Nuri Alço’nun Sağlık Durumu Güncellendi: Kalp Pili Takıldıktan Sonra Taburcu Edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nuri Alço’nun Tedavi Süreci

Eskişehir’de 6 Nisan’da evinde rahatsızlanan ve özel bir hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu Nuri Alço, 7 Nisan’da Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edilmişti. Hayati tehlikesini atlatan Alço, daha sonra ambulansla Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi. Burada kalp pili takılan Alço, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Nuri Alço’nun Sağlık Durumu

Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Sungur, Alço’nun durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Sungur, Alço’nun nörolojik sıkıntılarının stabil seyrettiğini belirtirken, kalp problemleri ve ritim bozukluğuyla ilgili tedavilerin devam ettiğini dile getirdi. Alço ayrıca akciğer enfeksiyonu nedeniyle de antibiyotik tedavisi alıyor. Şu an itibarıyla Alço’nun durumunun stabil olduğu ve hayati tehlikesinin olmadığı ifade edildi.

Nuri Alço’nun Eşinden Duygusal Paylaşım

Alço’nun eşi Burcu Alço, eşinin sağlık durumuna ilişkin sevindirici haberleri sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Bir karesini paylaşarak “Terk etmedi sevdan beni… 17 gün sonra şükürler olsun” notunu düşen Burcu Alço, sevenlerine güzel haberler vermenin mutluluğunu yaşadı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.