DOLAR 32,3927 -0.28%
EURO 34,7722 -0.15%
ALTIN 2.404,46-0,74
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çaykur Rizespor Deplasmanda RAMS Başakşehir ile Zorlu Maça Hazırlanıyor
  • İkinci Gündem
  • Spor
  • Çaykur Rizespor Deplasmanda RAMS Başakşehir ile Zorlu Maça Hazırlanıyor

Çaykur Rizespor Deplasmanda RAMS Başakşehir ile Zorlu Maça Hazırlanıyor

ABONE OL
Nisan 18, 2024 15:00
Çaykur Rizespor Deplasmanda RAMS Başakşehir ile Zorlu Maça Hazırlanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dal Varesanovic: “Altı Puan Değerinde Zor Bir Maç”

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında 21 Nisan Pazar günü deplasmanda RAMS Başakşehir ile karşılaşacak. Yeşil-mavili ekipte forma giyen Dal Varesanovic, bu önemli maç öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Hedef Avrupa Kupaları

Varesanovic, Mehmet Cengiz Tesisleri’ndeki antrenman öncesinde, takımın iyi bir yerde olduğunu ve sezon sonuna kadar bu pozisyonu korumak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Başakşehir ile aynı hedef için mücadele ettiklerini vurgulayan Varesanovic, “Altı puan değerinde bir maç olacak. Kazanmak istiyoruz.” dedi.

Destek İstiyoruz

Deplasmanlarda zorlandıklarını dile getiren Bosna Hersekli futbolcu, taraftarın desteğinin büyük önem taşıdığını söyledi. İstanbulspor deplasmanındaki gibi taraftarlarının yanlarında olmalarını istediklerini belirten Varesanovic, “Onların desteği ile umarım kazanan oluruz.” ifadelerini kullandı.

Takımın Hedefi Ön Planda

En golcü futbolcu olarak hatırlatılan Varesanovic, bireysel başarıdan çok takımın başarısına odaklandıklarını belirtti. Varesanovic, “Sezon başında hiç kimse bu takıma inanmazken belki genç takıma inanan tek kişi İlhan hocaydı. Bu takımı kurduktan sonra neler yapabildiğini gördük.” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.