DOLAR 32,3196 0.2%
EURO 35,1449 0.03%
ALTIN 2.295,350,80
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yekta Kopan ile Yarının Dünyası’nın yeni sezonunun ilk konuğu Tülin Özen oldu
  • İkinci Gündem
  • Gündem
  • Yekta Kopan ile Yarının Dünyası’nın yeni sezonunun ilk konuğu Tülin Özen oldu

Yekta Kopan ile Yarının Dünyası’nın yeni sezonunun ilk konuğu Tülin Özen oldu

ABONE OL
Ocak 17, 2023 07:37
Yekta Kopan ile Yarının Dünyası’nın yeni sezonunun ilk konuğu Tülin Özen oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto varlık işlem platformu Paribu’nun YouTube kanalında izleyicilerle buluşan “Yekta Kopan ile Yarının Dünyası” programında, yeni sezonun ilk konuğu oyuncu Tülin Özen oldu.

“Yekta Kopan ile Yarının Dünyası” programı, birbirinden değerli konuklarıyla Paribu YouTube kanalında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Şebnem Bozoklu, Nejat Yavaşoğulları, Meltem Cumbul, Emre Karayel, Nilperi Şahinkaya, Mesut Süre, Yasemin Şefik, Nova Norda ve Tolga Çevik gibi ünlü isimleri ağırlayan Yekta Kopan ile Yarının Dünyası’nda 3. sezonun ilk konuğu oyuncu Tülin Özen oldu.

“Bir inadım var ve onun değişmeyeceğini kabul etmeye başladım.” 

Kendi yapmak istediklerine daha çok odaklandığı bir yılı geride bıraktığını söyleyen Tülin Özen, gündemini, beklentilerini ve hedeflerini Yekta Kopan ile paylaştı. Yekta Kopan’ın “Hayatında değiştirmeyeceğin şeyler nelerdir?” sorusuna “Bir inadım var ve onun değişmeyeceğini kabul etmeye başladım.” cevabını veren Özen, ayrıca Bahçe Galata’dan Nora 2 tiyatro oyununa, ezber yeteneğinden sektörde yetişen yetenekli kadın sanatçılara kadar pek çok konuya değindi. Sahnede bir başka başarılı oyuncuyu izlediğinde yaşadığı hazzı anlatan Özen, başkasına el vermedikçe sanatçının hayatında döngünün tamamlanmadığının da altını çizdi.

Tülin Özen’in tiyatronun geleceğini değerlendirdiği, kendi hayallerinden ve podcast dünyasıyla olan ilişkisinden bahsettiği sohbeti Paribu’nun YouTube kanalından izleyebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.