DOLAR 32,3389 0.22%
EURO 35,0747 -0.17%
ALTIN 2.306,861,30
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yağız İnce’ nin Yeni Projelere Start Verdi

Yağız İnce’ nin Yeni Projelere Start Verdi

ABONE OL
Haziran 7, 2022 14:15
Yağız İnce’ nin Yeni Projelere Start Verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkemizi dünyada elektronik müzik alanında temsil eden genç yetenek Yagiz Ince’ nin Bingo Players ‘ın Spinnin Records’a bağlı müzik şirketi Hysteria Records etiketiyle yayınlanan son teklisi “Back In Time” Beatport gibi uluslararası müzik platformlarında ilk sıralarda yer aldı. Şu sıralarda stüdyosunda albüm çalışmalarında olan genç Dj Sosyal medya üzerinden de birçok dünyaca ünlü müzik şirketlerinin A&R ekiplerinin radarına girerek ses getirecek projelerin yakın zamanda olduğunun sinyallerini verdi.

Yağız İnce kimdir?

Yüksek enerjisi ve yayınlamış olduğu projeleriyle müzik sektöründe kendinden bahsettirmekte olan Yagiz Ince, 27 yaşında İzmirli bir Türk DJ / Prodüktördür.

Dünyaca ünlü müzik şirketlerinin ve organizatörlerin dikkatini çekmeyi başaran Yagiz Ince 2020 yılında 6 defa en iyi global müzik şirketi seçilen dünyaca ünlü müzik şirketleri Armada Music bünyesinde bulunan Found Frequencies ve Spinnin Records bünyesinde bulunan Hysteria Records ‘ a imza atmış, Tiesto, Lost Frequencies, Fedde le Grand, Timmy Trumpet, Bingo Players gibi elektronik müziğin dev isimlerden destek görmüştür. Hali hazırda birçok uluslararası radyo istasyonlarında şarkılarını duyabilirsiniz. Ayrıca Bulgar şarkıcı Martinna ile yapmış olduğu Take Me To Paris” i bu yaz sıkça duyabiliriz.

Sosyal Medya

www.yagizince.com

https://www.instagram.com/yagizincemusic/

Müzik Video

https://youtu.be/TpUQ2Oc20R8

https://youtu.be/dMZs7kG_HWE

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.