DOLAR 32,5241 0.14%
EURO 34,7318 -0.02%
ALTIN 2.486,250,99
BITCOIN 20661324,66%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ünlü İsimlerin Yer Aldığı ”Murat Arık Portreler Fotoğraf Sergisi”nde Elde Edilecek Gelir Eğitime Bağışlanacak!
  • İkinci Gündem
  • Gündem
  • Ünlü İsimlerin Yer Aldığı ”Murat Arık Portreler Fotoğraf Sergisi”nde Elde Edilecek Gelir Eğitime Bağışlanacak!

Ünlü İsimlerin Yer Aldığı ”Murat Arık Portreler Fotoğraf Sergisi”nde Elde Edilecek Gelir Eğitime Bağışlanacak!

ABONE OL
Ocak 18, 2023 11:35
Ünlü İsimlerin Yer Aldığı ”Murat Arık Portreler Fotoğraf Sergisi”nde Elde Edilecek Gelir Eğitime Bağışlanacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

‘’Murat Arık Portreler Fotoğraf Sergisi’’nde tek edisyon baskılardan satışa sunulan siyah beyaz portre fotoğraflardan elde edilecek gelir, ‘’Eğitimde Destek’’ amacıyla anlaşmalı kuruma bağışlanacak.

15 Ocak Pazar günü açılışı gerçekleşen fotoğraf sergisine ilgi çok fazlaydı. Birçok ünlü simanın yanı sıra iş dünyasından, yurt dışından gelen ziyaretçilerle sergi yoğun ilgi gördü. Duygulara hitap eden, filtreler veya araçlar olmadan sade ve samimi fotoğraf kareleriyle kendi tarzını oluşturan fotoğraf sanatçısı Murat Arık, 15 Ocak- 5 Şubat tarihleri arasında ‘’Murat Arık Portreler Fotoğraf Sergisi’’yle Emaar Arthub’ın ev sahipliğinde sanatseverlerle buluştu.

Murat Arık; Özellikle Eserlerin satışından elde edilecek gelirin anlaşmalı bir kuruma ”Eğitimde Destek” amacıyla bağış yapılacağını vurguladı. Asıl amacının sürdürülebilir bir sergi serisiyle sanatını anlatmak olduğunu belirten Arık, 2023 yılında yurtdışındaki yeni projeleri için bugünden hazırlıklara başladığını belirtti.

“Murat Arık Portreler Fotoğraf Sergisi’’ni 15 Ocak– 5 Şubat 2023 süresince 10.00-22.00 saatleri arasında Emaar Arthub’da ziyaret edebilirsiniz.

Dr.Cem Bülent Ünal, fotoğraf sanatçısı Murat Arık’ın eserlerini sergilemekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu sayede fotoğrafla, sanatla ilgilenen gençlerimize destek olmak da işin başka bir güzel tarafını oluşturuyor” ayrıca satışta elde edilecek gelirinde ”Eğitime Destek” amacıyla anlaşmalı kuruma bağışlanması da çok gurur verici” dedi.

Murat Arık Hakkında

19 Aralık 1993 yılında Kütahya’da doğdu. İki yaşında, ailesiyle Muğla Fethiye’ye yerleşen Arık, ilkokul ve ortaokul eğitimini Fethiye’de tamamladı.

2008 yılında İstanbul’a taşınan Arık lise eğitim döneminde kendisinin ve çevresinin keşfettiği fotoğraf çekme yeteneği kendisini bir arayışa sürükledi ve 2009 yıllarında fotoğraf stüdyosunda çalışmaya başladı. Uzun yıllar birçok fotoğraf stüdyosunda hem eğitimine devam ederek hem de çalışarak kendini geliştirdi.

Mesleğe başladığı günden itibaren edindiği tecrübeler ve doğrudan duygularla bağlantılı, filtreler veya araçlar olmadan sade ve samimi yakaladığı fotoğraflar kareleriyle kendi tarzını oluşturan Arık, kariyerinde Sanat ve İş Dünyasından birçok ünlü isim ve ünlü markalarla çalışma fırsatı yakaladı.

2021 Yılında, iş dünyasının 70 önemli isminin siyah beyaz portre fotoğrafları ve biyografilerinin yer aldığı 70 Çizgi kitabını hayata geçirdi. Bu proje, İş Dünyasında 2 ödüle layık görüldü.

Halen fotoğraf çekimlerine kişisel ve kurumsal olarak devam eden Murat Arık evli ve bir kız çocuk babasıdır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.