DOLAR 32,3938 0.02%
EURO 34,5830 -0.1%
ALTIN 2.382,130,10
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trabzonspor Santrforları Gol Yollarında Sıkıntı Yaşıyor!

Trabzonspor Santrforları Gol Yollarında Sıkıntı Yaşıyor!

ABONE OL
Nisan 14, 2024 15:00
Trabzonspor Santrforları Gol Yollarında Sıkıntı Yaşıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Onuachu, Destan, Bozok ve Pepe Beklentileri Karşılayamıyor

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında EMS Yapı Sivasspor’a 1-0 mağlup oldu ve son haftalarda santrforlarından yeterli gol katkısı alamıyor.

Onuachu’nun Gol Dürüstü Dönemi Son Buldu

Paul Onuachu: Afrika Uluslar Kupası ve sakatlığı nedeniyle 13 haftadır gol atamıyor. Nijeryalı futbolcu, takımdan uzak kaldıktan sonra forma giydiği maçlarda istenilen performansı sergileyemedi.

Destan’ın Gözdeleri Sönük

Enis Destan: Geçen sezon iyi performans sergileyen genç oyuncu, son 6 haftadır golle tanışamıyor. Son golünü ligin 26. haftasında attı ve performansı gözden düştü.

Umut Bozok’tan Tek Gol

Umut Bozok: Geçen sezon gol kralı olan Bozok, bu sezon sadece bir gol kaydetti. Kadro dışı kalma sorunu yaşayan oyuncu, beklenen katkıyı sağlayamadı.

Pepe’nin Verim Sorunu

Nicolas Pepe: Son maçlarda santrfor olarak görev alan Pepe, istikrarlı bir performans sergileyemedi. Toplam 14 maçta sadece 4 gol atabilen Fildişi Sahilli oyuncunun beklentileri karşılayamadığı görülüyor.

Trezeguet Takımı Taşıyor

Trezeguet: Mısırlı oyuncu, son dönemde Trabzonspor’un en skorer oyuncusu konumuna yükseldi. Afrika Uluslar Kupası’ndan dönüşünde takıma büyük katkı sağlayan Trezeguet, son 8 lig maçında 6 gol atarak üçüncülük mücadelesinde önemli bir rol oynuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.