DOLAR 32,5808 0.04%
EURO 34,8815 0%
ALTIN 2.430,450,03
BITCOIN %
İstanbul
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

The Bay Beach Club Muhteşem Konumu ve Hizmeti İle Sizleri Bekliyor

The Bay Beach Club Muhteşem Konumu ve Hizmeti İle Sizleri Bekliyor

ABONE OL
Haziran 25, 2022 06:30
The Bay Beach Club Muhteşem Konumu ve Hizmeti İle Sizleri Bekliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

The Bay Beach Club, doğayı seven Fethiye semtinde misafirlerine açıktır. Kompleks, Sığla ağaçlarıyla kaplı Ormanı ile çevrili sessiz ve sakin bir bölge olan Fethiye Günlüklü Koyu’nda yer almaktadır.  The Bay Beach Club, Fethiye merkezine 17 km, Göcek’ e ise10 km uzaklıkta bulunmaktadır. Dalaman Havaalanı 40 km uzaklıktadır.

Deniz kenarındaki konaklama birimlerinde özel plaj alanı ve konuklara özel açık havuz bulunmaktadır. Tesis bünyesindeki saunada rahatlayın.

THE Bay Beach Club’ın yemyeşil bahçeleri içinde yer alan tesis, konforlu odalar, villalar ve bungalovlardan oluşuyor. Tüm birimler standart olarak klima ile donatılmıştır. Tüm konut birimlerinde balkon veya teras bulunmaktadır. Odaya deniz, bahçe veya havuz manzarası hâkimdir.

The Bay Beach Club Her Damak Zevkine Uygun Yemek Çeşitleri

Otelin yemek seçenekleri arasında Türk ve dünya yemeklerinin yanı sıra yerel malzemelerle hazırlanan leziz yemekler sunan bir alakart ve açık büfe restoran bulunmaktadır. Yemeğinizin tadını deniz manzaralı terasta çıkarabilirsiniz…

Fethiye The Bay Beach Hotel’ de tatiliniz boyunca yiyecek ve içecek için ekstra ücret ödemenize gerek yok. Yiyecek ve içecek dâhil (alkol hariç) tam pansiyon her şey dâhil fiyatlar geçerlidir. Kaliteli yemek, kafeterya ve barlar siz değerli misafirlerimizin hizmetine sunulmuştur.

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan The Bay Beach Hotel, Gesek ile Fethiye arasında günübirlik koy havuzu ve deniz konsepti ile unutulmaz bir tatil yapmak isteyenleri ağırlıyor. Şimdi rezervasyon yapın ve düşük fiyatların avantajlarından yararlanın.

Hemen Rezervasyon İçin:

Fethiye The Bay Beach Club Hotel

0252 424 09 73

Web Site: https://www.thebaybeachhotel.com/

Facebook: https://www.facebook.com/thebaybeachclubhotel

Instagram: https://www.instagram.com/thebaybeachclub/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.