DOLAR 32,3328 0.24%
EURO 35,0685 -0.2%
ALTIN 2.282,190,22
BITCOIN 22838891,33%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sağlıklı Yaşam Ürünlerinde Yeni İlgi Odağı; ZeoDust Takviye Edici Gıda

Sağlıklı Yaşam Ürünlerinde Yeni İlgi Odağı; ZeoDust Takviye Edici Gıda

ABONE OL
Ağustos 26, 2022 12:00
Sağlıklı Yaşam Ürünlerinde Yeni İlgi Odağı; ZeoDust Takviye Edici Gıda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son zamanlarda gıda takviyesi olarak ZeoDust Zeolit adını sıklıkla duyar olduk. Etkili bir detoks önerisi istendiğinde; deneyen birçok kişinin önerisi olan, ZeoDust Zeolit nedir diye araştırdığımızda karşımıza oldukça ilginç bilgiler çıktı.

Şimdi bu bilgileri sizlerle de paylaşalım:
ZeoDust Zeolit %100 doğal olan bir takviye edici gıda. İçeriğinde sadece Zeolit Clinoptilolite olan bu gıda takviyesi vücudunuzda biriken zararlı toksinleri ve ağır metalleri bünyesine çekerek vücudunuzu bu zararlı maddelerden arındırmaya yardımcı oluyor. İşte burada dikkatlerimizi ZeoDust Zeolit çekiyor;

Zeolitler milyonlarca yıl önce volkanların patlaması sonucu ortaya çıkan kül ve lavların göl ve deniz suları ile kimyasala reaksiyona girmesi sonucu oluşan kristal yapıdaki alüminyum silikatlar olarak biliniyor. Birçok alanda kullanılan zeolit sağlık alanında da önemli bir yere sahip. Ancak her ZeoDust Zeolit türü içilebilir olmayıp yalnızca İnsan sağlığı için üretim koşulları (GMP) sağlanan ve ruhsatlandırılmış zeolitler içilebilirdir.

İşte ZeoDust Zeolit bu mucizevi madenden oluşan bir gıda takviyesi olarak tercih ediliyor. Ve vücuttan ağır metal atılımını desteklemek, sindirim sistemini düzenlemeye yardımcı olmak ve hatta bağışıklığı desteklemek gibi önemli işlevlere sahip. Bir diğer önemli nokta ise, İnsan vücudu; soluduğu havadan, içtiği sudan bile ağır metalleri vücudunda biriktirebiliyor.

Vücutta biriken bu ağır metaller eğer doğal yollar ile vücuttan atılmazsa birçok hastalığa neden olabiliyor. İşte ZeoDust Zeolit, vücudunuzdaki bu ağır metalleri, zararlı toksinleri sindirim sistemi ile vücudunuzdan arındırmayı hedefliyor. Böylelikle insanların çeşitli hastalıklara karşı doğal yollarla, önlem almasına yardımcı oluyor.

ZeoDust Zeolit ile daha dinç ve enerjik hissedebilirsiniz. Kısacası sağlığınızı tehdit eden birçok unsuru önleyici etkisinden faydalanabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.