DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ramazan Bayramı Tatiliyle Yerli Turistlerin Tercihleri Değişiyor

Ramazan Bayramı Tatiliyle Yerli Turistlerin Tercihleri Değişiyor

ABONE OL
Mart 24, 2024 10:00
Ramazan Bayramı Tatiliyle Yerli Turistlerin Tercihleri Değişiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Termal Oteller Bayramda Zirvede Olacak

Ramazan Bayramı’nın 9 güne çıkarılmasıyla birlikte bahar tatili yapmak isteyen yerli turistlerin tercihlerini promosyonlar şekillendirecek. Tatilin uzamasıyla termal otellerin yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Yerli Turistler Fiyatları Dikkate Alıyor

Akraba ziyaretleri dışında özellikle Antalya gibi tatil beldelerinde rezervasyon hareketliliği başladı. Ancak yüksek fiyatların seyahat tercihlerini etkilemesiyle bu yıl yerli turistin 250 Euro’nun üzerindeki fiyatları ödeyemeyeceği belirtiliyor.

Promosyonlar Önemli Hale Geliyor

Dedeman Hotels and Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray, bu dönemde yerli turistlerin fiyatları göz önünde bulundurarak tatil tercihlerini belirleyeceğini ifade etti. Demiray, termal otellerin en yüksek doluluğa ulaşacağını vurguladı.

Yerli Turistin Beklentileri

Ergün Demiray, yerli turistlerin artık daha seçici olduğunu ve ekonomik koşullar nedeniyle fiyatları kontrol etmenin zor olduğunu belirtti. 250 Euro’nun üzerindeki fiyatlar yerli turist için uygun olmayabilir.

Fiyatlar ve Tur Seçenekleri

Antalya’da henüz birçok otelin kapılarını açmadığı dönemde bayram tatili için 4 kişilik bir ailenin 7 günü kapsayan otel fiyatları 40 bin TL ile 80 bin TL arasında değişiyor. Mardin Kültür Turu ise kişi başı 14.850 TL’den başlıyor.

Yunan Adaları Turları

Bayram döneminde Yunan adalarını tercih edenler için 3 günlük Kos turu 145 Euro (5.239 TL), Rodos turu ise 239 Euro’dan (8.635 TL) başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.