DOLAR 32,3732 0.14%
EURO 35,1568 -0.12%
ALTIN 2.322,140,15
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Profesyonel Boksta Mustafa Gül Rüzgarı

Profesyonel Boksta Mustafa Gül Rüzgarı

ABONE OL
Aralık 26, 2022 09:20
Profesyonel Boksta Mustafa Gül Rüzgarı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çalışmalarını istanbul kadıköy boks spor kulübün de gerçekleştiren genç boksör hedefinin dünya şampiyonluğu olduğunu söyledi.

Yaklaşık 5-6 senedir aralıksız yaptığım boks sporunda profesyonel arena da ilk maçım 27 kasım da afgan rakibime karşıydı mücadelem sonucu 3-0 puanla ilk maçımı kazandım.

İkinci maçımı 24 aralık yani dün kadıköy boks spor kulübünde yaptım ve azeri rakibimi ilk rountta nakavt ettim bu maça burnum kırık bir şekilde çıktım aslında çıkmayı düşünmüyordum fakat maç tarihine çok yakın bi zaman süresinde burnumun kırıldığını öğrendim yapabiliceğimi düşündüm ve maça çıktım çok şükür kazandık bu sevincimi benim için antrenörden daha fazlası olan hocam gencay avcıya borçluyum beni yetiştirdi hem abilik hem antrenörlük vazifesini sonuna kadar yaptı öncelikle başta gencay avcı olmak üzere tüm kadıköy boks ailesine teşekkürü borç bilirim ayrıca; Kadıköy boks ve türkiye profesyonel boks komisyonu kurucusu serdar avcı’ya ve türkiye profesyonel boks komisyonu başkanı suat karlıdağ çok teşekkür ederim benim gibi genç arkadaşların önünü açarak profesyonel arenada performanslarını sergilemelerine yardımcı oluyorlar emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.