DOLAR 32,3759 0.15%
EURO 34,9784 -0.3%
ALTIN 2.324,300,22
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Konfor, ‘Mükemmel Müşteri Memnuniyeti’ ödülünün sahibi oldu

Konfor, ‘Mükemmel Müşteri Memnuniyeti’ ödülünün sahibi oldu

ABONE OL
Mart 29, 2023 11:28
Konfor, ‘Mükemmel Müşteri Memnuniyeti’ ödülünün sahibi oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Modern çizgisi, teknoloji ve kaliteyi bir araya getiren trend koleksiyonlarıyla öne çıkan Konfor, müşteri memnuniyeti platformu sikayetvar.com’un düzenlediği “Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülleri”nde (A.C.E Awards 2023) Mobilya Mağaza Zinciri Kategorisi’nde ‘Gold’ ödülüne layık görüldü.

‘Önce müşteri’ ilkesiyle yenilikçi mobilyalar üreten Konfor, sikayetvar.com’un bu yıl 8’incisini düzenlediği A.C.E Awards “Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülleri”nden anlamlı bir ödülle döndü. 1,5 milyonu aşkın anket verisinin baz alındığı araştırmanın sonucunda 60 farklı sektörden 113 markanın ödüle layık görüldüğü yarışmada Konfor, Mağaza Zinciri Kategorisi’nde ‘Gold’ ödülünün sahibi oldu.

Ödülü almaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Konfor Marka ve Pazarlama Direktörü Özkan Özkul; “45 yıllık tecrübemizle müşterilerimize her anlamda üst düzey konfor ve memnuniyet sağlamak önceliklerimiz arasında yer alıyor. Bu nedenle aldığımız ödül bizim için çok değerli. Başarımızda emeği geçen ekiplerimize ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ederim.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.