DOLAR 32,6019 0.39%
EURO 34,8115 0.21%
ALTIN 2.494,560,42
BITCOIN %
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

KELEBEK MOBİLYA YENİ “SENTA” KOLEKSİYONUNU TANITTI

KELEBEK MOBİLYA YENİ “SENTA” KOLEKSİYONUNU TANITTI

ABONE OL
Mart 29, 2023 11:27
KELEBEK MOBİLYA YENİ “SENTA” KOLEKSİYONUNU TANITTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kelebek Mobilya satışa sunduğu Senta Koleksiyonu’yla evleri yeniliyor. Oturma odasından yemek odasına, yatak odasından aksesuarlara kadar birçok kategoride ürünler sunuyor. Kelebek Mobilya, aksesuar markası Kelebek Dekor’da bir ilk yapıyor ve LED ampul ve camla birleştirdiği lambalarıyla koleksiyonu zenginleştiriyor.

Baharın gelişiyle değişime ihtiyaç duyarken mobilyalarını yenileyenlerin adresi Kelebek Mobilya, rafine ve özgün detayları ile yaşam alanlarına yeni bir soluk getirecek koleksiyonu “Senta”yı müşterilerinin beğenisine sunuyor. Modern tasarımları ve renkleriyle mobilya sektörünün önde gelen markası Kelebek Mobilya, bu yılın tasarım trendlerinden sakinlik ve modernliği mobilyalarına yansıttı. Marka Senta Koleksiyonu’yla toprak tonlarının doğallığı ve keten dokunun zamansızlığını kullanıcılarına bir arada sunuyor. Her oda için kusursuz bir tasarım harikası olan koleksiyon, yaşam alanlarında hem doğallık hem de şıklık oluşturmak isteyenler için güçlü bir tasarım olarak evlerde yer bulmaya hazırlanıyor.

Senta TV Ünitesi ile kendinize ayırdığınız vakti keyifli hale getirin…

Evde geçirilen vakti daha keyifli hale getiren Senta TV Ünitesi mödüler yapısı ve kişiselleştirilebilir özelliğiyle ön plana çıkıyor. Asma dolap, açık raflı modül ve kapaklı asma dolabıyla beraber duvarda istenilen dekorasyon imkanını sunan fonksiyonlu TV Ünitesi’nin çekmece ve raf kullanımı kullanıcı için hem şık hem de yavaşlatıcı menteşeleriyle kullanışlı bir şekilde tasarlanmıştır. Bu koleksiyona özel üretilen orta sehpa, zigon sehpa ve kitaplık TV Ünitesiyle değişen salonların tamamlayıcı öğeleri arasında yer alıyor.

Koltuk takımıyla üst düzey konfor imkanı Senta Koleksiyonu’yla Kelebek’te!

Şıklık ararken rahatından da ödün vermek istemeyenlerin vazgeçilmezi haline gelecek Senta Koltuk Takımı, ahşap ceviz görünümlü ayakları ve geniş kumaş seçenekleriyle oturma odalarının havasını değiştirecek. Minder yapısında kullanılan soft sünger ile üst düzey konfor sağlanırken, salonda geçirilen vakit her zamankinden daha rahat olacak. 3’lü, 2’li ve berjer ile salonların en güzel köşelerinde yerini bekleyen koltuk takımının 3’lü ve 2’li üyeleri, özel sırt mekanizması ile alan tasarrufu imkanı da sunuyor.

Yemek Odaları Senta’yla Güzelleşiyor

Modern ve şık tasarımıyla Kelebek çizgisinde yürüyen Senta Yemek Odaları ile kullanım alanına ayak uyduran masa sabit ve açılabilir işlevlere sahip. Masalardaki keskin köşeler yerini oval köşelere bırakarak çocuklu  ailelerin gözdesi olmaya hazırlanıyor. Lezzetli ve keyifli sofralarda geçirilen vakti daha konforlu kılmak isteyen Kelebek Mobilya, oturma formatında ise yüksek konforlu sünger kullanıyor. Kalabalık sofralardan sonra yerini almayı bekleyen sofra gereçleri, Senta konsollora girmeyi beklerken Mdf profil çerçeveli natural ayna ise yemek odalarına ferah bir görünüm kazandırıyor.

Her Yeni Güne Senta Yatak Odasıyla Başla…

Yoğun geçen bir günün stresini atıp yeni bir güne başlarken huzurlu bir ortam arayanlara kusursuzsuz tasarımıyla Senta Yatak odaları “merhaba” diyor. Kusursuz, doğal ve modern tasarımıyla ön plana çıkan yatak odası takımı, her ihtiyaca uygun 5 kapaklı, 6 kapaklı ve sürgülü olmak üzere 3 farklı dolap alternatifiyle alıcıların beğenisine sunuluyor. Tasarım bütünlüğünden kopmayan, yüksek ayakları ile temizlikte kolaylık sağlayan karyola ve bazalı karyolalar ise en dikkat çeken parçalardan biri haline geliyor. Fonksiyonelliği ön planda tutan Senta Yatak Odaları’nın dolaplarında kullanılan natürel ayna ve sürgülü çekmeceler sayesinde kullanıcılar zorlanmadan aradığı her şeye bir çırpıda ulaşabiliyor. Dolap içlerindeki LED aydınlatmalar sayesinde ise karanlıkta kıyafetleri bulma kolaylığı sağlıyor. Ayakucu ve makyaj masası pufları alternatifleriyle de koleksiyona tamamlayıcı parçalar eşlik ediyor.

Aksesuarlar Senta Koleksiyonu’yla Kelebek Dekor’da!

Aksesuarlar şüphesiz evlerin tamamlayıcı ürünleridir. Kelebek Mobilya bu ürünleri de unutmuyor ve Senta Koleksiyo’nundaki kusursuz, modern, toprak tonlarındaki aksesuarlarını Kelebek Dekor ailesiyle tanıtıyor. Koleksiyon biblolardan oda kokularına, mumdan çerçeveye, halıdan nevresim takımına kadar birçok çeşidi bünyesinde barındırıyor.

Kelebek Dekor bir ilk yapıyor ve yüzde 90 daha az enerji harcayarak tasarruf sağlayan LED lambalarını mikroorganizmalar içermeyen ve kimyasal reaksiyon göstermeyen camla birleştiriyor. Doğal ve şık bir görünüm sağlayan lambalar evlerin kusursuz aydınlatma aracı olmayı bekliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.