DOLAR 32,5506 0.26%
EURO 35,1138 0.66%
ALTIN 2.437,36-0,04
BITCOIN %
İstanbul
13°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Karabük’te Bıçaklı Kavga: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Karabük’te Bıçaklı Kavga: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

ABONE OL
Mart 18, 2024 08:00
Karabük’te Bıçaklı Kavga: 1 Kişi Hayatını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Safranbolu’da Kahvehanede Kanlı Olay!

Karabük’ün Safranbolu ilçesine bağlı İsmetpaşa Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, bir kahvehanede çıkan bıçaklı kavga sonucunda bir kişi hayatını kaybetti.

Olayın Detayları

A.S. isimli bir genç ile Recep Hamleci arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. A.S., yanındaki bıçakla Recep Hamleci’ye saldırdı. Kahvehanedeki diğer vatandaşların müdahalesiyle kavga sona erdi ancak Hamleci ağır yaralandı.

Sağlık Ekipleri ve Polis Müdahale Etti

Olay sonrasında ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından Recep Hamleci, ambulansla Safranbolu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Soruşturma Devam Ediyor

Recep Hamleci’nin cenazesi Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, A.S. ise olay yerine gelen polis ekipleri tarafından Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.