DOLAR 34,2378 0.05%
EURO 37,0140 -0.03%
ALTIN 3.024,801,10
BITCOIN 2308087-0,39%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Isparta’da 5 Katlı Eğlence Merkezinde Yangın Çıktı

Isparta’da 5 Katlı Eğlence Merkezinde Yangın Çıktı

ABONE OL
Ekim 20, 2024 08:02
Isparta’da 5 Katlı Eğlence Merkezinde Yangın Çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Müşteriler Büyük Korku İçinde

Isparta’nın Kutlubey Mahallesi’nde bulunan 5 katlı eğlence merkezinde meydana gelen yangın, müşteriler arasında büyük korku ve panik yarattı.

Alevler Kısa Sürede Binayı Sardı

Henüz belirlenemeyen bir nedenle merkezin en üst katında başlayan yangın, kısa sürede diğer katlara yayılarak binayı sardı. İşletme sahipleri hızla müşterileri tahliye etmeye çalışırken, çığlık çığlığa kaçış yaşandı.

Itfaiye Ekipleri Söndürme Çalışmalarına Devam Ediyor

Müşterilerin angın tüpleriyle yangını kontrol altına almaya çalıştığı anlarda, itfaiye ekipleri olay yerine gelerek söndürme çalışmalarına başladı. Şu ana kadar yangında yaralanan olmazken, ekiplerin titiz çalışmasıyla yangının kontrol altına alınması bekleniyor.

Sonuç: Isparta’daki 5 katlı eğlence merkezinde çıkan yangın sonrasında, müşterilerin büyük korku ve endişe içinde işletmeyi terk ettiği belirtildi. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle yangının kontrol altına alındığı ve şu ana kadar herhangi bir yaralanmanın olmadığı açıklandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.