DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fatih Arslan ile Aynalara Bir Başka Bakın

Fatih Arslan ile Aynalara Bir Başka Bakın

Fatih Arslan dekorasyon dünyasında Aynaların Efendisi olarak tanınan ve farklı tasarımları ile her zaman göz doldurmayı başaran oldukça yetenekli birisi.

ABONE OL
Aralık 2, 2022 11:26
Fatih Arslan ile Aynalara Bir Başka Bakın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fatih Arslan dekorasyon dünyasında Aynaların Efendisi olarak tanınan ve farklı tasarımları ile her zaman göz doldurmayı başaran oldukça yetenekli birisi. Ayna onun için bir baba mesleği. Ve bugün kendisi Ayna Merkezi isimli firmanın CEO’su olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Babasının kurmuş olduğu ve bugün kendisinin çok özel tasarımlar ile bambaşka noktalara getirmiş olduğu Ayna Merkezi bünyesinde çok özel ve çok şık Ayna tasarımlarına yer veriliyor.

Sizler de aynaların gücüne ve büyüleyici etkisine inanıyorsanız ve evlerinizde ayna şıklığı ile muhteşem tasarımlara yer vermek istiyorsanız Fatih Arslan tarafından yapılan tasarımları inceleyebilirsiniz.

Duvarlarda Ayna etkisi

Fatih Arslan birçok ünlü ismin evi için yaptığı özel tasarımlarla birlikte her geçen gün daha da çok tanınan ve takip edilen bir isim olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle evlerin ve iş yerlerinin duvarlarına uygulamış olduğu birbirinden farklı Ayna tasarımları büyük bir ilgi görüyor. Muhteşem bir işçilik ve kaliteli malzemeler ile bir evin duvarlarına uygulanan baklava ayna tasarımları iç dekorasyon çalışmalarının en çok tercih edilen duvar uygulamalarından birisi olarak göz dolduruyor.  Tamamen Fatih Arslan’ın yaratıcılığı ile ortaya çıkan bu uygulamalar her geçen gün daha yaygın bir şekilde tercih ediliyor.

Fatih Arslan bir evin her köşesinde mutlaka aynalara yer verilmeli düşüncesiyle yola çıkıyor ve konsoldan masaya kadar birçok mobilyayı ayna ile üreterek farklılığını ortaya koyuyor.

https://byfatiharslan.com/basin-haberleri/

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.