DOLAR 32,4854 -0.18%
EURO 34,9622 0.32%
ALTIN 2.430,310,31
BITCOIN 2062872-4,52%
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Estetik International’ın İletişim Ajansı Aristo Oldu

Estetik International’ın İletişim Ajansı Aristo Oldu

ABONE OL
Mart 27, 2023 10:43
Estetik International’ın İletişim Ajansı Aristo Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1999 yılından bu yana estetik cerrahi ve medikal uygulamalar sektöründe kendini kanıtlayan, yenilikçi fikirleriyle yerel ve global sektöre yön veren B Group’a ait Estetik International’ın yeni dönem iletişim çalışmalarını Aristo İletişim yürütecek.

2009 yılından bu yana ulusal ve uluslararası şirketlerin yer aldığı geniş müşteri portföyüne bütünleşik iletişim danışmanlığı hizmeti sunan, PR Global Network üyesi Aristo İletişim, Estetik International’ın yeni iletişim ajansı oldu.

Op. Doktor Bülent Cihantimur yönetiminde, estetik cerrahi ve medikal estetik alanında uzman hekim kadrosu ile hizmet veren Estetik International, 150 kişiyi aşkın profesyonel sağlık personeli ve çalışanı, estetik cerrahi alanında dünyayla eş zamanlı uygulamaları ve yenilikleri, inovatif, çağdaş ve araştırmacı alt yapısı ile hizmet veriyor.  Son teknoloji cihazlar, güvenli, steril ve modern yerleşkeler, hasta hizmetlerine yönelik güçlü alt yapısı, kalifiye ve konusunda uzman kadrosuyla; sınır ötesi hastanın her türlü ihtiyaç, beklenti ve memnuniyetinin karşılanması odağında faaliyetlerini sürdürüyor. İstanbul ve Bursa’da şubeleri bulunan Estetik International ARGE ve laboratuvar birimlerinin yanı sıra uluslararası hastaların tedavi süreçlerinin eksiksiz ilerlemesi için yatırımlarına aralıksız devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.