DOLAR 32,3390 0.26%
EURO 35,1338 -0.03%
ALTIN 2.308,851,39
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Erşan Et ‘’imza lezzetler’’isimli yeni ürün grubunu ve ihracatta büyüme hedefini açıkladı
  • İkinci Gündem
  • Gündem
  • Erşan Et ‘’imza lezzetler’’isimli yeni ürün grubunu ve ihracatta büyüme hedefini açıkladı

Erşan Et ‘’imza lezzetler’’isimli yeni ürün grubunu ve ihracatta büyüme hedefini açıkladı

ABONE OL
Kasım 3, 2022 06:25
Erşan Et ‘’imza lezzetler’’isimli yeni ürün grubunu ve ihracatta büyüme hedefini açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erşan Et ve Et Ürünleri Sanayi ve Tic. AŞ, 1800’lü yıllarda, Anadolu medeniyetlerine yüzyıllardır ev sahipliği yapmış, Osmanlı İmparatorluğu’nun kurulduğu Bilecik ilinde temelleri atılarak bugüne ulaşmış Türkiye’nin önemli sanayi kuruluşlarından biri olarak faaliyetini sürdürüyor.

Erşan Et ürünleri ülkemizdeki tüm ulusal marketlerde yer aldığı gibi, dünyanın en büyük fast-food restoranlarının et tedarikçisi olmaya devam ediyor. Erşan Et markası 2020 yılında  başlayan ihracat faaliyetlerini 2022 yılında dünyanın birçok ülkesine yayılma hedefiyle büyütüyor. Erşan Et tüm ülkede bilinen lezzetini dünya genelinde tanınır hale getirerek, Erşan’ı bir dünya markası yapmak için ihracat kapasitesini büyük oranda arttırıyor. Marka ihracat kapasitesini artırırken ,  teknolojik gelişmelerin güncel takibini yaparak üretim kapasitesini de sürekli artırıyor ve en önemlisi AR-GE çalışmalarımızı özveriyle sürdürüyor.

[1] Ar-ge çalışmalarını hızlandırarak sektörde öncü gelişmeler yaratabilmek adına gıda alanında uzman ekibine yeni kişileri   dahil etmek üzere istihdam alanını da genişletiyor. Gelişmenin her alanda bir bütün olduğunu göz önünde bulundurarak Erşan Et Kariyer politikasını da güncelliyor.

Aynı zamanda ülke genelinde tarım reformları ile ilgili çalışmaların başlamasından daha önce mera besiciliğine başlamış olan marka için aslında  kendi üretimi olan yemleri kullanılarak ve besilerin mera alanında beslenmesini sağlayarak  son dönemde değeri daha da iyi anlaşılan doğal besiciliğin desteklenmesini sağlıyor ve sürdürülebilir tarım ve hayvancılık için toprağa yatırımın öneminin ve değerinin farkında olan markanın daha önce yaptığı  binlerce dönüm  toprak yatırımını daha da geniş arazilere taşımanın çalışmalarını sürdürüyor.

Nesillerdir sürdürülebilir tarım ve hayvancılığa önem veren ve bu yönde yaptıklarıyla uzun yıllardır öncü olan Erşan Et, sürdürülebilir tarım ve hayvancılık için var gücüyle çalışmalarına devam etmekte.[2] 

Erşan Et ,  firma olarak enformasyon çağına uyum sağlamanın önemli bir adımı olarak dijital dünyada https://www.ersanet.com/ adresi üzerinden online satış yapmakta. 2020 yılında pandemi süreci öncesinde https://www.ersanet.com/ adresiyle online perakende satışlarına başlayan Erşan Et , bu yıl online platformda toptan satışa da başlayacak olup ihracat faaliyetinin genişlemesiyle ihracat yapılacak ülkelerdeki demografik yapıya uygun  online mağazalarını kurmayı hedeflemektedir.

Tüketiciler sanal market dışında  markanın https://www.instagram.com/ersan_et/ instagram hesabı ve https://tr-tr.facebook.com/ersanetarananlezzet/ facebook hesabı linklerinden de sanal markete ulaşılabilmektedir.

Erşan et olarak  dijital platformlarda hem toptan hem perakende müşterisinin ürüne kolay ve güvenilir yolla ulaşması için her türlü yeniliği yapmaya devam ediyor. Bu yönde daha önce satışın başladığı https://www.ersanet.com/ sanal marketinde tercih ettiği kolay kullanılabilir arayüz sayesinde ziyaretçilerimizin alışverişlerini kolayca yapabilmektedir.

Çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Erşan Et  hızlı, kolay ve güvenilir alışveriş deneyimini Erşan lezzeti sevenlerle https://www.ersanet.com/ adresi üzerinden  buluşturmaya devam etmektedir.[3] 

Erşan Et ulaştığı müşterilere çağın gerektirdiği koşullarda el değmeden, hijyenik koşullarda,  yüksek kalitede ürün sağlamakta , bir yandan  sürdürülebilir hayvancılık için inovasyon çalışmalarını sürdürürken bir yandan da geleneksel lezzetini ve doğallığını  korumaktadır.  Online satışlarda ürünlerin soğuk zincir gönderim ve aynı gün gönderim koşullarına önem veren Erşan Et ürünlerini özel strafor kutuların içinde kuru buz, buz aküsü ve soğutucu jel ile paketleyerek gönderim yapmaya devam etmektedir.

Erşan Et’in ülkemizdeki tanınan şarküteri markalarından birisi haline gelmesini ve ulusal zincir marketlerde yer almasını sağlayan  önemli özelliklerimizden biri geniş ürün yelpazesine sahip olması olup ürünler taze et ve şarküteri olarak iki ana ürün kategorisinde yer almaktadır.

Erşan Et’in geleneksel ürünleri, şarküteri kategorisinde sucuk ve pastırma iken taze et kategorisinde ise kasap köftesidir. Taze et grubunda maydanozlu köfte, ızgara köfte, satır köfte, İnegöl köfte ve steak burger köfte , kıyma , kuşbaşı, antrikot, kuzu biftek , stragonof, sote et , gulaş, ve  ilikli kemik gibi çeşitler mevcutken, şarküteri  ürün grubunda  sucuk, pastırma, döner, kavurma, füme et, kuru et, salam, sosis, jambon yanında sebzeli ilikli kemik suyu ile işkembe, kelle paça çorbası çeşitleri  bulunmaktadır.  [4] 

Erşan Et  geniş ürün yelpazesine 2022 yılında ‘’ERŞAN İMZA LEZZETLER’’ adı ile katılacak özel ürünlerin bulunduğu yeni ürün grubunda; bresaola, roastbeef, antrikot füme, İtalyan salam, varyanta sucuk, frankfurter, fümeli sucuk, sucuk burger, bratwurst gibi ürünler yer alacaktır.

Erşan Et ‘’imza lezzetler’’ ürün grubu ile tüketicilerine geleneksel lezzetler yanında farklı kültür lezzetlerini de  https://www.ersanet.com/ sanal market,  https://www.instagram.com/ersan_et/ instagram sanal market https://tr-tr.facebook.com/ersanetarananlezzet/ facebook sanal marketten vitrine çıkarmaya hazırlanıyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.