DOLAR 32,3390 0.26%
EURO 35,1338 -0.03%
ALTIN 2.308,851,39
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Emre Aydın: Futbolda Asla Dün Diye Bir Şey Yoktur

Emre Aydın: Futbolda Asla Dün Diye Bir Şey Yoktur

ABONE OL
Şubat 22, 2023 14:06
Emre Aydın: Futbolda Asla Dün Diye Bir Şey Yoktur
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden İDAŞ Çatalcaspor’un başarılı orta saha oyuncusu Emre Aydın basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Takıma devre arası transfer döneminde katıldığını ifade eden başarılı isim Aydın, ‘’ Kulübüme devre arası katıldım. Burada aile ortamını görmek beni çok mutlu etti. Herkesin sıcak yaklaşımı ve samimi oluşu beni kısa sürede etkiledi. Bu durum takıma çabuk adapte olmam da büyük rol oynadı. Ülkece içinde bulunduğumuz süre zarfından dolayı lige ara verilmişti. Sonrasında tekrardan toplandık ve önümüzde ki maçımız için hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Çok üzücü günler yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Temenni ediyorum ki yaralı vatandaşlarımız da bir an önce sağlığına kavuşur. Üzüntülerimiz devam ederken, gönlümüzde acı olarak kalacak bu izde bizimle sonsuza kadar devam edecektir. Ama hayat bir yandan da devam ediyor. Ülke olarak her şeyin üstesinden geleceğimize inancım sonsuz.’’ Dedi.

Takım olarak ligi hedefledikleri yerde bitirmek adına mücadele edeceklerini vurgulayan Aydın, ‘’ Lig sonunda kendimizi hedeflediğimiz yerde görmek istiyoruz. Bunun içinde her geçen günden daha iyi olmamız gerekiyor. Futbolda asla dün diye bir şey yoktur. Dün çok iyi olabilirsiniz, ama bugün daha iyi olmak zorundasınız. Kariyerimin ilk günlerinden bugününe kadar hep bu bilinçle çalışmalarıma devam ettim. Çok şükür emeklerimin karşılığını aldım ve hala almaya devam ediyorum. Futbol her geçen gün gelişen bir spor. Kendinizi ne kadar yenilerseniz, kendini her geçen gün geliştiren futbola da o kadar konsantre olursunuz. Ümit ediyorum ki ülkemiz futbol adına çok daha iyi yerlere çıkacaktır. Bunun içinde hep beraber çalışma içerisinde olmamız gerekiyor.’’ Diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.