DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 2155421-0,04%
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Elon Musk, Arjantin Devlet Başkanı Milei’yi Övdü

Elon Musk, Arjantin Devlet Başkanı Milei’yi Övdü

ABONE OL
Mayıs 7, 2024 14:00
Elon Musk, Arjantin Devlet Başkanı Milei’yi Övdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elon Musk, Arjantin Devlet Başkanı Javier Milei’yi Övgüye Boğdu

Tesla ve sosyal medya platformu X’in sahibi Elon Musk, Arjantin’in aşırı sağcı Devlet Başkanı Javier Milei’yi övgüyle karşıladı.

Yatırımcılar Toplantısında Buluştular

Musk ve Milei, Los Angeles’taki yatırımcılar toplantısında bir araya gelerek samimi bir görüşme gerçekleştirdiler. İkili, kameralara gülerek poz verirken bir saat boyunca uzun uzun sohbet etti.

Arjantin’e Yatırım Önerisi

Musk, Milei’yle çektirdiği bir fotoğrafı “Harika bir toplantı. Arjantin’e yatırımı öneriyorum” notuyla sosyal medyada paylaştı.

‘Batı’nın Yeni Mekke’si Oluruz’

Arjantin Devlet Başkanı Milei, Elon Musk’la ülkesindeki teknoloji ve madencilik alanındaki fırsatları ele aldı. Milei, “Arjantin’in Batı’nın yeni Mekke’si olacak koşullara sahip olduğuna eminim” dedi.

Elon Musk ve Milei, kişisel ve ideolojik benzerlikleri nedeniyle geçen ay Teksas’taki Tesla fabrikasında buluşmuş ve iyi anlaştıklarını belirtmişlerdi.

Erdoğan’ın Daveti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elon Musk’la eylül ayında görüşmüş ve “Türkiye’de Tesla fabrikası kur” çağrısında bulunmuştu. ABD dışında Çin ve Almanya’da fabrikaları bulunan Tesla’nın yeni fabrika için hangi ülkeyi seçeceği henüz netlik kazanmadı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.