DOLAR 32,5905 0.22%
EURO 34,7883 0.29%
ALTIN 2.421,21-0,47
BITCOIN %
İstanbul
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Eddy Akımlı Ayırıcı Farkıyla Üretim Artıyor

Eddy Akımlı Ayırıcı Farkıyla Üretim Artıyor

ABONE OL
Ekim 6, 2022 07:35
Eddy Akımlı Ayırıcı Farkıyla Üretim Artıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eddy akımlı ayırıcı; alüminyum, bakır gibi metalleri, diğer alaşımlı metal veya metal dışı malzemelerden ayrıştırmak için kullanılan bir ayrıştırıcıdır. Eddy akımlı ayırıcı; metal ayırıcılar, separasyonu istenen besleme hammaddesinin içerisinde tercih edilen tane boyutlarında malzemeler ayırmasının ardından ayırıcıya beslenmektedir.

Eddy akımlı ayırıcı, istenen tane boyutlarında ayrılmış hammadde için tercih edilen tambur hızında, kutup sayısında eddy akım üreten tamburda separasyonu gerçekleşmektedir. Bu yüzden de doğru tayin edilmesi gerekmektedir. Bu nedenle laboratuvarda separasyonu tercih edilen ilgili tanecikler içi en doğru eddy akımlı ayırıcı seçilerek ve kapasite testleri yapılmaktadır.

Yüksek etkili gösteren sistem, metal temel tabanlı malzemelerin ayırma işleminde yüksek verimlilik gösteren bir sistemdir. Bundan dolayı da geri dönüşüm alanındaki iş kolunun vazgeçilmezidir. İşlem yapılması tercih edilerek hazneye doldurulan karışık metaller, en basit şekilde bu sistemle ayrıştırılmaktadır. Yüksek etkili sistem, yüksek performansı onu sınıfının en etkili sistemi yapmaktadır.

Sistemin kalitesini, mıknatısı belirlerken mıknatısının kalitesi de sistemin kalitesini artırmaktadır. Sistemin performansını artıran bu özelliğinden dolayı tesislerin, iş gücüne olan ihtiyacı konusunda en fazla verim sağladıkları sistem, Eddy akımlı ayırıcı sistemidir. Çok düşük bir enerji ile yüksek verimlilik gösteren bu sistem, mükemmel bir performans ortaya koymaktadır. Kaliteli üretim yapılmasına olanak sağlamaktadır.

Firma olarak, kullanıcılarımıza ve proje sahibi müşterilerimize tüm üretim tesislerimiz ve üretim süreçlerimiz hakkında bilgiler sağlamaktayız. Bunun yanı sıra fiyatlandırma ile ilgili bilgilendirme yapmak hizmetlerimiz arasındadır.

Silindirik şekle sahip sistem, ihtiyacınıza ve tercih ettiğiniz kullanım şartlarında yüksek kalitede ürettiğimiz sistemler için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Profesyonel kadromuzla, avantajlı teknolojik ürünlerimizden istifade etmeniz için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir. Bu amaçla ilgili telefon numaralarımızdan bizlerle iletişime geçerek tüm sorularınız ve projeleriniz hakkında bilgi alabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.