DOLAR 32,5928 0.32%
EURO 35,0104 0.09%
ALTIN 2.450,830,62
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DOLCE&GABBANA x PERSOL’DEN DİKKAT ÇEKEN İŞBİRLİĞİ

DOLCE&GABBANA x PERSOL’DEN DİKKAT ÇEKEN İŞBİRLİĞİ

İki stil ikonunun buluşması; Dolce&Gabbana'nın zarafeti Persol'ün kusursuz tarzı ile bir araya geliyor. İki İtalyan markası estetik ve uzmanlıklarını birleştirerek kendilerini özgün bir şekilde yansıtan özel bir güneş gözlüğü koleksiyonu tasarladı.

ABONE OL
Haziran 14, 2022 14:01
DOLCE&GABBANA x PERSOL’DEN DİKKAT ÇEKEN İŞBİRLİĞİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dolce&Gabbana x Persol koleksiyonunda yer alan modellerde Persol’ün minimal stili, Dolce&Gabbana’nın öncü tarzıyla birleşiyor. Koleksiyonda 649 modelinin ön yüzünün yer aldığı klasik D-çerçevesi, Havana’dan Persol siyahına, Zebra deseninden Dolce&Gabbana’nın renkli evrenine kadar markanın stil kodlarından ilham alan modeller logo detayları ve renk kombinasyonları ile zenginleştiriliyor. Bu taze, çağdaş koleksiyon, Stefano Gabbana’nın yaratıcı yönetmenliğiyle Domenico Dolce tarafından üretilen hareketli portrelerle görsel hale getiriliyor.

 

Kampanya çekimleri ise yeni modelleri coşkulu bir dokunuşla yansıtıyor. Objektifin merkezinde, kapsayıcılık kavramı yer alırken, gençlere hitap eden enerjik, popüler bir ruh hali tüm kampanyayı kapsıyor. Minimalist çekimler, farklı, kozmopolit tarzları içeren sokaktan ilham alıyor: yakın çekimler gündelik ama sofistike bir şehir stilini yakalıyor.

PO3295S

 

Koleksiyonda yer alan kadın modeli asetat yapılı çerçevesi, orijinal renk kombinasyonları sayesinde oldukça karakteristik bir yapıya sahip. Koleksiyonda yer alan dildişi versiyonu gri degrade lenslere, siyah versiyon düz gri lenslere ve zebra çizgili saplara, Havana versiyonu ise yeşil lenslere sahip.  4 yeni renk seçeneğine sahip modelin pembe çerçeve ve açık mavi, turuncu çerçeve ve yeşil, yeşil çerçeve ve sarı ile açık mavi çerçeve ve turuncu lens seçenekleri ile bu yazın favorisi olmaya aday. Total black renk kombinasyonu ise saplarda gümüş logolu klasik bir versiyonun yanı sıra beyaz logolar ve elastik spiral bir zincire sahip özel bir versiyonda da bulunuyor.

PO3294S

 

Köşeli tam asetat model Dolce&Gabbana x Persol koleksiyonunda renkli lensler ile benzersiz hale getiriliyor. Siyah ön yüze ve zebra çizgili saplı olan versiyon gri lenslere sahipken, fildişi versiyonu gri lenslerle, havana versiyonu ise yeşil lenslerle tasarlandı. pembe çerçeve ve açık mavi, turuncu çerçeve ve yeşil , yeşil çerçeve ve sarı ile açık mavi çerçeve ve turuncu lensler seçenekleriyle tasarlanan dört yeni renge sahip bu model bu yaz çok konuşulacak. Aynı zamanda bu modelin Total Black renk kombinasyonunda saplarda gümüş logolu klasik bir versiyonun yanı sıra beyaz logolar ve elastik spiral bir zincire sahip özel bir versiyonu da mevcut.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.