DOLAR 32,5571 0.1%
EURO 35,0465 -0.04%
ALTIN 2.439,550,16
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DeFacto, Sodexo FlexoGift Markaları Arasına Katıldı

DeFacto, Sodexo FlexoGift Markaları Arasına Katıldı

ABONE OL
Ocak 17, 2023 07:39
DeFacto, Sodexo FlexoGift Markaları Arasına Katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sodexo’nun dijital kurumsal hediye platformu FlexoGift üye ağına Türkiye’nin global markası DeFacto’yu ekledi. Bu iş birliği ile çalışanlar artık kurumsal hediyelerini DeFacto’nun tüm mağazalarında kullanabilecek.

Sodexo’nun çalışan motivasyonunu ve bağlılığını artırarak verimlilik sağlama konusunda şirketlere katkıda bulunan kurumsal dijital hediye platformu FlexoGift, marka ağına “Ulaşılabilir Moda” anlayışı ile moda severleri son trendlerle buluşturan DeFacto’yu ekledi. İş birliği kapsamında çalışanlar artık işverenleri tarafından yüklenen FlexoGift harcama limitlerini DeFacto’nun Türkiye geneline yayılmış yüzlerce mağazasında özgürce kullanabilecek.

FlexoGift üye ağlarını hızla genişlettiklerini söyleyen Sodexo Avantaj Üyeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alper Yargı; “Sodexo olarak yan haklar dünyasından, çalışan deneyimini 360 derece ele alan ‘çalışan deneyimi’ platformuna dönüşerek, şirketlere esnek ve kişiselleştirilmiş bir yapı sunuyoruz. Çalışanlara seçme özgürlüğü sunan, onların motivasyonunu ve bağlılığını artıran, işverenlerin ise operasyonel yükünü hafifleten uçtan uca dijital çözümlerimiz ile ihtiyaç ve beklentilere cevap veriyoruz. Kurum içi bir inovasyon olarak hayata geçirdiğimiz yüzde yüz dijital kurumsal hediye platformumuz FlexoGift’in üye ağına yeni bir moda markası daha dahil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. FlexoGift üye ağımız gün geçtikçe büyüyor ve çeşitleniyor. Çalışanlara ihtiyaçlarına yönelik seçme özgürlüğü sunabilmek ve hayatlarına dokunabilmek en büyük önceliğimiz. DeFacto trend ürünleri, sürdürülebilir koleksiyonları ve bu alanda yaptığı faaliyetlerle çalışmayı istediğimiz bir markaydı. Bu iş birliği sayesinde sürdürülebilirlik değerlerimize katkı sağlarken iş dünyasına giyim alanında yeni bir marka daha sunduk. DeFacto’nun tüm Türkiye’deki yaygın mağaza ağı sayesinde FlexoGift kullanıcıları harcama limitlerini diledikleri gibi kullanabilecek” dedi.

FlexoGift’in şirketlere sunduğu faydaları anlatan Alper Yargı, “FlexoGift, dijital alt yapısı sayesinde şirketlerin tüm siparişleri dijital ortamdan yönetmesini sağlayarak operasyonel süreçleri minimuma indiriyor ve şirketlere hız kazandırıyor. Bu süreçlerin dijital olarak yönetilmesi sağlanarak karbon ayak izini azaltmayı önemseyen çevre dostu şirketlere de alternatif bir çözüm sunuyor. İşverenler dijitalleşen süreçler sayesinde hızlı bir şekilde çalışanlarının harcama limitlerini telefonlarına SMS olarak gönderebiliyor. Çalışanlar ise FlexoGift uygulaması üzerinden bu harcama limitlerini diledikleri zaman, istedikleri markalar arasında bölüştürerek esnek bir şekilde kullanabiliyor” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.