DOLAR 34,2378 0.05%
EURO 37,0140 -0.03%
ALTIN 3.024,801,10
BITCOIN 2308087-0,39%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Teşekkür Tweetsi Üzerine Waters’a Cevap Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Teşekkür Tweetsi Üzerine Waters’a Cevap Geldi

ABONE OL
Ekim 17, 2024 12:02
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Teşekkür Tweetsi Üzerine Waters’a Cevap Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Roger Waters, Erdoğan’a Teşekkür Etmesiyle Gündemde

Geçtiğimiz günlerde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yayımlanan bir videoyu paylaşan Roger Waters’a teşekkür etmesiyle sosyal medyada büyük yankı uyandı. Waters, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, Erdoğan’a teşekkür etmesi gerektiğini ve Türk halkını Filistin’deki soykırıma karşı duruşu nedeniyle takdir etmesi gerektiğini belirtti.

Waters’ın Teşekkür Mesajı

Roger Waters’ın paylaşımında, “Hayır efendim, asıl biz size ve Türk halkına Filistin’deki kardeşlerimizin soykırımına karşı batıda tek ses olarak durduğunuz için teşekkür etmeliyiz.” ifadeleri dikkat çekti. Ayrıca, Türkiye’nin ortaya koyduğu duruşu zekice, anlayışlı, güzel ve gerçek olarak nitelendiren Waters, yapılan filmi 2040 yılında dahi hatırlanacak bir eser olarak gördüğünü belirtti.

Cumhurbaşkanlığından İsrail-Filistin Paylaşımı

Bu teşekkür mesajının ardından, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarının birinci yılına dair hazırladığı video paylaşımı gündeme oturdu. Video, Türkiye’nin İsrail’in Filistin topraklarındaki soykırımına karşı duruşunu vurguluyor ve Erdoğan’ın bu konudaki liderliğini öne çıkarıyordu.

Sosyal Medyada Yankı Uyandıran İletişim

Waters’ın teşekkür mesajı ve Cumhurbaşkanlığı’nın video paylaşımı, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Türkiye’nin Filistin politikasına verdiği destek, uluslararası alanda da dikkat çekmeye devam ediyor.

Bu olay, Türkiye’nin dış politikadaki etkin rolünü ve Filistin meselesindeki duyarlılığını bir kez daha gündeme taşıdı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.