DOLAR 34,2378 0.05%
EURO 37,0140 -0.03%
ALTIN 3.024,801,10
BITCOIN 2308087-0,39%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özel Görüşmesi Basına Kapalı Gerçekleşti
  • İkinci Gündem
  • Gündem
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özel Görüşmesi Basına Kapalı Gerçekleşti

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özel Görüşmesi Basına Kapalı Gerçekleşti

ABONE OL
Ekim 18, 2024 08:01
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özel Görüşmesi Basına Kapalı Gerçekleşti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özel arasındaki kapalı kapılar ardında gerçekleşen görüşme CHP Genel Merkezi’nde gerçekleşti. Görüşme sonrasında, Özel Erdoğan’ı aracına kadar uğurladı. Görüşmeye CHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi Namık Tan ile AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş da katıldı.

Detaylar ve Katılımcılar

Erdoğan ve Özel Görüşmesi: Görüşmeye Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan, Cumhurbaşkanı Güvenlik ve Dış Politika Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da katıldı. Özgür Özel, daha önce de 2 Mayıs’ta AK Parti Genel Merkezi’nde Erdoğan tarafından kabul edilmişti.

Cumhurbaşkanlığı Forslu Bayrak: CHP Genel Merkezi önünde, Erdoğan’ın ziyareti nedeniyle Cumhurbaşkanlığı forslu bayrak da asıldı. Erdoğan’ın son CHP Genel Merkezi ziyareti, 18 yıl öncesine dayanıyor. O dönem Başbakan olan Erdoğan, Deniz Baykal’ı ziyaret etmişti.

İlk Görüşme ve Önemli Detaylar

İlk Görüşme: Erdoğan ve Özel ilk görüşmelerini 2 Mayıs’ta gerçekleştirmişti. Bu görüşme, AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleşmiş, kabulde Namık Tan ve Elitaş da hazır bulunmuştu. Görüşme, taraflar arasındaki diyalogun önemli bir adımı olarak kayda geçti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.