DOLAR 34,2378 0.05%
EURO 37,0140 -0.03%
ALTIN 3.024,801,10
BITCOIN 2308087-0,39%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Dışişleri Bakanı Sybiha’yı Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Dışişleri Bakanı Sybiha’yı Kabul Etti

ABONE OL
Ekim 22, 2024 08:02
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Dışişleri Bakanı Sybiha’yı Kabul Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Dışişleri Bakanı Andrii Sybiha’yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ağırladı. Kabulde, Türkiye’nin Dışişleri Bakanı Hakan Fidan da hazır bulundu.

Stratejik İlişkilerin Güçlenmesi

İki ülke arasındaki stratejik ilişkilerin güçlenmesini amaçlayan görüşmede, Erdoğan ve Sybiha, bölgesel konuları ele aldı. Ukrayna Dışişleri Bakanı’nın ziyareti, Türkiye-Ukrayna arasındaki işbirliğinin daha da derinleşmesi adına önemli bir adım olarak nitelendirildi.

İkili ve Bölgesel Konuların Görüşülmesi

Görüşmede ikili ilişkilerin yanı sıra bölgesel konuların da ele alındığı belirtildi. Karşılıklı çıkarların gözetildiği görüşmede, Türkiye ve Ukrayna arasındaki işbirliğinin artırılması için atılabilecek adımlar masaya yatırıldı.

Yakın İlişkilerin Devamı

İki ülke arasındaki yakın ilişkilerin devamı ve işbirliğinin güçlenmesi için yapılan bu görüşme, bölgesel barış ve istikrarın sağlanmasına yönelik ortak çabaların da altını çizdi.

Erdoğan’ın Sybiha’yı kabul etmesi, Türkiye’nin Ukrayna ile olan önemli stratejik ortaklığının bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.