DOLAR 32,2298 -0.05%
EURO 34,8094 0.36%
ALTIN 2.414,040,88
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cristiano Ronaldo’nun Suudi Arabistan Süper Kupa Maçındaki Tartışmalı Davranışları
  • İkinci Gündem
  • Spor
  • Cristiano Ronaldo’nun Suudi Arabistan Süper Kupa Maçındaki Tartışmalı Davranışları

Cristiano Ronaldo’nun Suudi Arabistan Süper Kupa Maçındaki Tartışmalı Davranışları

ABONE OL
Nisan 9, 2024 15:00
Cristiano Ronaldo’nun Suudi Arabistan Süper Kupa Maçındaki Tartışmalı Davranışları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cristiano Ronaldo’nun Rakibine Yaptıkları

Al-Nassr’ın Suudi Arabistan Süper Kupa maçında, Cristiano Ronaldo’nun rakibine dirsek attığı ve üzerine yürüdüğü gerekçesiyle oyundan atıldığı ortaya çıktı. Maçın son anlarında Al-Hilal futbolcusu Ali Al-Bulaihi ile girdiği mücadelenin ardından kırmızı kart gören Ronaldo’nun hareketleri ortalığı karıştırdı.

Olayın Gelişimi

Ronaldo, hızlı bir taç atışı için topu kapmaya çalışırken Al-Bulaihi ile karşı karşıya geldi. Görüntülerde, Ronaldo’nun rakibine dirsek attığı, onu yere düşürdüğü ve arbedeye neden olduğu görüldü. Ancak reklam panoları görüntüyü engellediği için Ronaldo’nun oyuncuyla temas kurup kurmadığı net değil.

Futbolcular Arasındaki Gerilim

Olay, Suudi rakip takımlar arasında büyüyen bir arbedeye dönüşürken diğer futbolcular müdahale etmeye çalıştı. Kalidou Koulibaly ve Aymeric Laporte gibi oyuncular olayları sakinleştirmeye çalıştılar.

Ronaldo’nun Hakeme Yaptıkları

Ronaldo, kırmızı kart gördükten sonra hakeme karşı tepkisini gösterdi. Hakem Al-Hoaish tarafından kırmızı kartla oyundan atılan Ronaldo, ardından hakeme doğru bir yumruk atmaya benzer bir hareket yaptı. Ancak daha sonra bu hareketten vazgeçerek geri çekildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.