DOLAR 32,3904 0.21%
EURO 35,0719 -0.02%
ALTIN 2.325,100,26
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Calismavakti.com Konu Anlatımları ve Daha Fazlası

Calismavakti.com Konu Anlatımları ve Daha Fazlası

ABONE OL
Eylül 14, 2022 18:25
Calismavakti.com Konu Anlatımları ve Daha Fazlası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Online deneme sınavı birçok öğrencinin yüksek kurs ücretlerinden kaçıp sığındığı bir liman olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle son yıllarda ülke ekonomimizin kötüye gitmesiyle beraber kurs ücretleri ciddi miktarda artış gösterdi. Bu noktada birçok ailenin çocuklarını bu tarz kurslara yollamaya gücü yetmiyor. İşte bu noktada devreye calismavakti.com gibi siteler giriyor. Bu site piyasada rakiplerine göre oldukça başarılı olmasının yanında öğrencilere sunduğu konu anlatımları ile de öğrencilerin kurs ihtiyaçlarını ortadan kaldırıyor.

Calismavakti.com sitenin öğrencilere sunduğu hizmetler bununla da sınırlı değil. Bunun yanında öğrencilere sunulan konu tarama testleri ve öğretmenlerden özel ders alma fırsatları da siteyi öğrencilerin gözünde bir adım daha yukarı çıkarıyor.

Online Deneme Sınavı Hediye Etme

Eğer 9,10,11 ya da 12. Sınıf öğrencisiyseniz bu tarz kurslara çok daha fazla ihtiyaç duyarsınız. Calismavakti.com sitesi de u sınıflara hizmet veren ve Türkiye geneli Online deneme sınavı düzenleyen önemli bir site olarak dikkat çekiyor. Bu noktada sitenin kullanıcılarına sunduğu bir diğer artı özelliği ise arkadaşların birbirine online deneme sınavı hediye edebilmeleri. Eğer bir arkadaşınız için bir hediye almak istiyorsanız, onun için bir deneme sınavı almayı düşünebilirsiniz. Bu sayede Türkiye geneli düzenlenen sınavlar ile hem arkadaşınız ile aranızdaki farkı görebilir hem de ülke geneline göre kendinizi çok kolay bir şekilde değerlendirebilirsiniz.

Detaylı Bilgi Almak İçin: https://calismavakti.com/index.php

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.