DOLAR 32,3908 -0.15%
EURO 34,7843 0.1%
ALTIN 2.437,66-0,03
BITCOIN 2021250-2,35%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, İş İnsanlarıyla Bir Araya Geldi
  • İkinci Gündem
  • Ekonomi
  • Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, İş İnsanlarıyla Bir Araya Geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, İş İnsanlarıyla Bir Araya Geldi

ABONE OL
Mart 29, 2024 10:00
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, İş İnsanlarıyla Bir Araya Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakan Işıkhan, Çorum’da İş İnsanlarıyla Buluştu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu’nda kentteki iş insanlarıyla bir araya geldi.

İşsizlik Oranı 1 Puan Azaldı

Bakan Işıkhan, konuşmasında 2023’te işsizlik oranının yüzde 9,4’e gerilediğini belirterek, salgın, bölgelerdeki savaş ve deprem felaketine rağmen doğru yolda olduklarını vurguladı.

Emeklilere Yönelik Promosyonlar Artırıldı

Işıkhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın emeklilere yönelik promosyon ödemelerini artıracağını duyurduğunu ve 8 ile 12 bin lira arasında olacağını belirtti. Kamu bankalarının emeklilere promosyon ödemelerini başlattığını açıkladı.

Yeni Uygulamalar ve Düzenlemeler Yolda

Bakan Işıkhan, emeklilerin refahını artırmak için yeni uygulamaların hayata geçirileceğini ve emekli aylıklarının Temmuz’da masaya yatırılacağını belirtti. 3600 ek gösterge düzenlemesinin genişletileceğini ve esnafların emeklilik için gerekli sigorta prim gün sayısındaki adaletsizliğin giderileceğini söyledi.

Bakan Işıkhan’dan Destek Çağrısı

Bakan Işıkhan, Cumhur İttifakı’nın Çorum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Aşgın için destek istedi ve Türkiye Yüzyılı vizyonunu gerçekleştirmek için vatandaşların desteğini talep etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.