DOLAR 34,2378 0.05%
EURO 37,0140 -0.03%
ALTIN 3.024,801,10
BITCOIN 2308087-0,39%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Benfica Formasıyla Harikalar Yaratan Türk Yıldızlar Premier Lig Devlerinin Radarında
  • İkinci Gündem
  • Spor
  • Benfica Formasıyla Harikalar Yaratan Türk Yıldızlar Premier Lig Devlerinin Radarında

Benfica Formasıyla Harikalar Yaratan Türk Yıldızlar Premier Lig Devlerinin Radarında

ABONE OL
Ekim 20, 2024 15:01
Benfica Formasıyla Harikalar Yaratan Türk Yıldızlar Premier Lig Devlerinin Radarında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Manchester United ve Tottenham, Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü İçin Sıraya Girdi

Portekiz’in Benfica takımında başarılı performans sergileyen milli futbolcular Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü, Premier Lig devlerinin dikkatini çekti. Manchester United ve Tottenham Hotspur’un, UEFA Uluslar Ligi’nde Türkiye’nin İzlanda’yı deplasmanda 4-2 yendiği maçta gözlemlediği Kerem ve Orkun, Avrupa’nın üst düzey kulüplerinin transfer listesine girdi.

Benfica, 70 Milyon Euro İstiyor

CaughtOffside’ın haberine göre, Benfica’nın Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü için ocak ayında satış yapmayı düşünmediği ancak her iki oyuncu için toplamda 70 milyon Euro civarında bir teklif gelmesi halinde Portekiz kulübünün fikrini değiştirebileceği belirtildi.

Kerem Aktürkoğlu’nun Etkileyici Performansı

Sezon başında Galatasaray’dan 12 milyon Euro’ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, Benfica formasıyla çıktığı 6 maçta 4 gol atıp 2 asist yaparak tüm maçlarda skor katkısı sağladı. Milli yıldızın takımla olan sözleşmesi ise 2029 yılına kadar devam ediyor.

Orkun Kökçü’nün Göz Dolduran Performansı

İkinci sezonunu geçiren Orkun Kökçü ise bu sezon Benfica formasıyla tüm kulvarlarda 10 maça çıkıp 4 gol atıp 3 asist yaparak dikkat çekti. Milli futbolcunun takımla olan sözleşmesi ise 2028 yılına kadar devam ediyor.

Bu gelişmelerle birlikte Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü’nün Premier Lig’e transfer olma ihtimali gündemdeki yerini koruyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.