DOLAR 34,2378 0.05%
EURO 37,0140 -0.03%
ALTIN 3.024,801,10
BITCOIN 2308087-0,39%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bakanlık, Hakan Fidan’ın BRICS+ Görüşmelerini Duyurdu

Bakanlık, Hakan Fidan’ın BRICS+ Görüşmelerini Duyurdu

ABONE OL
Ekim 18, 2024 00:19
Bakanlık, Hakan Fidan’ın BRICS+ Görüşmelerini Duyurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakanlık, sosyal medya platformundan yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın BRICS+ kapsamındaki görüşmelerine ilişkin önemli bilgiler verildi.

Hakan Fidan, BRICS+ Toplantısında Etiyopyalı ve Belaruslu Mevkidaşlarıyla Bir Araya Geldi

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan , BRICS+ zirvesi kapsamında Etiyopya Dışişleri Bakanı Selassie ve Belarus Dışişleri Bakanı Aleynik ile bir araya geldi. Yapılan paylaşımda, uluslararası ilişkiler açısından büyük önem taşıyan bu görüşmelerin detayları kamuoyu ile paylaşıldı.

Fidan’ın Diplomatik Temaslarda Bulunduğu Vurgulandı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın, uluslararası alanda Türkiye’nin temsil edilmesi ve ilişkilerin güçlendirilmesi adına yürüttüğü diplomatik temaslar, bakanlık tarafından vurgulandı. BRICS+ zirvesinde yapılan görüşmelerin, Türkiye’nin dış politikasındaki önemli adımlardan biri olduğu belirtildi.

BRICS+ Zirvesi ve Türkiye’nin Rolü

BRICS+ zirvesi, yükselen ekonomilerin betist bonus talebi oluşturduğu bir platform olup, uluslararası ilişkilerde önemli bir yere sahiptir. Türkiye’nin bu platformda aktif rol alması, bölgesel ve küresel iş birliğinin geliştirilmesine katkı sağlamaktadır. Hakan Fidan’ın yaptığı görüşmeler de bu bağlamda büyük önem taşımaktadır.

Bakanlık tarafından yapılan paylaşım, Türkiye’nin uluslararası alandaki etkin ve güçlü duruşunu bir kez daha vurgulamıştır. Türkiye’nin diplomatik alandaki başarılı adımları, uluslararası ilişkilerdeki önemli rolleri ve aktif politikaları, bu tür görüşmelerle bir kez daha gözler önüne serilmiştir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.