DOLAR 34,2588 -0.01%
EURO 37,0863 0.06%
ALTIN 3.027,150,00
BITCOIN 2307879-0,54%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bakanlık, Dış Ticaret Sermaye Şirketlerine Yeni İsimler Ekledi

Bakanlık, Dış Ticaret Sermaye Şirketlerine Yeni İsimler Ekledi

ABONE OL
Ekim 19, 2024 18:58
Bakanlık, Dış Ticaret Sermaye Şirketlerine Yeni İsimler Ekledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakanlığın Dış Ticaret Sermaye Şirketlerine İlişkin Kararı Resmi Gazete’de Yayımlandı

Dış Ticaret Sermaye Şirketlerine İlişkin Kararı

Bakanlık tarafından alınan karar doğrultusunda, “Dış Ticaret Sermaye Şirketlerine İlişkin Kararı” Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bu kararla birlikte, “dış ticaret sermaye şirketi” statüsündeki 87 şirkete TFS Akaryakıt Hizmetleri AŞ ile Verde Yağ Besin Maddeleri Sanayi ve Ticaret AŞ de eklendi. Bu yeni eklemelerle birlikte, statü verilen şirket sayısı 89’a ulaştı.

Yeni Eklenen İsimler

Bakanlık kararı ile dış ticaret xslot gates of olympus sermaye şirketi statüsüne dahil edilen TFS Akaryakıt Hizmetleri AŞ ve Verde Yağ Besin Maddeleri Sanayi ve Ticaret AŞ , dış ticaret alanında faaliyet gösteren şirketler arasına katıldı. Bu şirketlerin statüye dahil edilmesiyle birlikte, dış ticaret sermaye şirketi sayısında bir artış yaşandı.

Bakanlık Duyurusu

Bakanlık yetkilileri, dış ticaret sermaye şirketlerine ilişkin alınan bu kararın sektördeki şirketlere yeni fırsatlar sunacağını belirtti. Söz konusu kararın dış ticaretin gelişimine olumlu katkı sağlayacağı ve şirketlere uluslararası alanda rekabet avantajı sağlayacağı vurgulandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.