DOLAR 34,2378 0.05%
EURO 37,0140 -0.03%
ALTIN 3.024,801,10
BITCOIN 2308087-0,39%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Almanya Başbakanı Olaf Scholz İstanbul’a Geldi

Almanya Başbakanı Olaf Scholz İstanbul’a Geldi

ABONE OL
Ekim 19, 2024 08:53
Almanya Başbakanı Olaf Scholz İstanbul’a Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Türkiye’ye ziyaret için İstanbul’a indi. Scholz’u İstanbul Havalimanı’nda Türkiye’nin Berlin Büyükelçisi Ahmet Başar Şen ve diğer yetkililer karşıladı.

Önemli Görüşmeler ve Beklentiler

Almanya Başbakanı Olaf Scholz’un, Türkiye ziyareti sırasında yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelmesi ve ardından ortak bir basın toplantısı düzenlenmesi öngörülüyor. Görüşmede, Ukrayna’daki savaş, Orta Doğu’daki gelişmeler, göç, Avrupa Birliği (AB), ikili ilişkiler orisbet sweet bonanza ve ekonomi politikaları gibi konuların ele alınması bekleniyor.

Geçmiş Ziyaretler ve İlişkiler

Almanya Başbakanı Scholz ve Cumhurbaşkanı Erdoğan arasındaki bu buluşma, daha önce eylül ayında ABD’nin New York kentinde gerçekleşen Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’na katılmak üzere yapılan bir araya gelmeyi takip ediyor. İki liderin İstanbul’daki görüşmesi, Türkiye-Almanya ilişkilerindeki önemli gelişmelerin de habercisi olabilir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.